DOLAR 32,3676 -0.36%
EURO 34,6688 -0.43%
ALTIN 2.381,46-1,69
BIST 10.188,311,42%
BITCOIN 18968471,69%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

UZUNOĞLU VE ŞEN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ
2828 okunma

UZUNOĞLU VE ŞEN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ

ABONE OL
08/10/2023 17:22
UZUNOĞLU VE ŞEN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ
2

BEĞENDİM

ABONE OL
Akçakoca’nın sevilen ve saygın ailelerinden Nebiye & Ali Uzunoğlu çiftinin yakışıklı oğlu Ekrem Uzunoğlu ile İzmir Eşrafından Şen Ailesinin güzel kızları Aslı Ece Şen  görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler.

 

 

 

Akçakoca’nın seçkin mekanlarından Arsima Düğün Salonunda gerçekleşen ve her iki ailenin yakınları, dostları ve sevenlerinin yoğun katılım gösterdiği düğün merasiminde çiftin nikahlarını Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz kıydı.

 

 

 

Özel bir parça ve ışıklı gösteri ile salona girişi yapan çiftin yerini alması sonrasında,  her iki aile adına tüm davetlilere hoş geldiniz diyerek nikah merasimini icra eden, genç çifte ömür boyu mutluluk dileyerek, hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni eden Başkan Yanmaz, evlilik cüzdanını “Bizde ailenin temel direği kadındır”  diyerek gelin hanıma verdi.

 

  

 

Çeşitli ikramların yapıldığı düğün pastasının alkışlarla kesildiği ve takıların takıldığı Oğullarının düğün merasiminde  oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları gözlenen Akçakoca Belediyesi Su İşleri Memurlarından Nebiye Uzunoğlu ile İtfaiye Müdürü Ali Uzunoğlu çifti tüm düğün boyunca konukları ile yakından ilgilendiler.

 

Oyun havaları ve Karadeniz müziği eşliğinde davetlilerin  coşkuyla eğlendiği düğün gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.