DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0710 -0.09%
ALTIN 2.325,250,26
BIST 9.138,220,64%
BITCOIN 2268902-1,63%
Düzce
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

515 okunma

SP GENİŞLETİLMİŞ DİVAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ABONE OL
10/03/2018 14:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde siyasette ivme kazanan Saadet Partisi, Akçakoca Genişletilmiş Aylık ilçe divanını Akçakoca Oteli’nde gerçekleştirdi.

Divan toplantısına Saadet Partisi Yatırım ve Kalkınmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinan EJDEROĞLU, İl Başkanı Birkan MERTOL ve İl yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan divan toplantısında açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mustafa ZORLU yaptı. Zorlu; katılanlara teşekkür konuşmasının ardından son bir ay içerisindeki faaliyetlerini aktardı ve mahalle-köy temsilcilikleri ile ilçe yönetimindeki son güncel sayılar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra kürsüye çıkan İl Başkanı MERTOL; Saadet Partisinin çıkışa geçtiğini, toplumun Saadet Partisine ihtiyaç duyduğunu dile getirerek, herkesi kucaklayıcı olunması gerektiğini ve kırıcı sözlerden, tartışmalardan uzak durulmasını telkin etti. Güleryüz ve hoşgörü ile çalışmalarımıza ara vermeden devam edilmesini söyledi.

Rapor müzakerelerinin ardından kürsüye çıkan,  Saadet Partisi Yatırım ve Kalkınmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Sinan EJDEROĞLU, son günlerin en yoğun gündem maddesi olan ittifak ile ilgili açıklama yaparak konuşmasına başladı. İttifak meselesinin seçimlere yakın konuşulacak bir konu olduğunu ancak şu anda yerel seçimlere bile bir sene olduğunu ve ittifak konusunun gündemlerinde olmadığını vurguladı.

“Seçim sath-ı mailine girildiğinde de Saadet Partisi olarak oy oranımız ne olursa olsun isim çalışması yaparak kendi adayımızı çıkartacağız” dedi ve bugünden bu konunun görüşülmesi Türkiye için büyük bir kayıp olduğunu ve daha önemli meselelerin olduğunu, bunların konuşulması gerektiğini vurguladı.

Medyaya yansıyan söylentilerle ilgili ise Genel Başkan Sayın Temel KARAMOLLAOĞLU’nun ne söylediğine bakılmasını ve açıklamalarını takip etmek gerektiğini söyledi.

Ekonomik olarak zor günler geçirdiğimizi gerek fındık üreticisinin gerek sanayicinin gerek esnafın, emeğinin hakkını alamadığını, bunun yanında da dışarıya olan bağımlılığın arttığını ve dış ticaret açığının çok büyük rakamlara ulaştığını belirtti ve şöyle dedi:

“Saadet Partisi üretime en fazla değeri veren partidir. Türkiye’de yerli üretimin en büyük adımlarını Milli Görüş atmıştır, yüzlerce fabrika temeli atmış, kooperatif kurmuş ve üretimi “Sözde değil özde teşvik etmiştir”, şeker fabrikalarını, kâğıt fabrikalarını satmanın neresinde yerli ve milli olmak yatıyor, şaşırıyoruz. “

Ejderoğlu, konuşmalarını tamamlarken, gençliğin ve gençlerin daha aktif olmalarını, Akçakoca olarak eksiklerin giderilmesi gerektiğini, her an seçim olacakmış gibi hazırlıklı ve diri olunması gerektiğini vurguladı.

Daha sonra dilek ve temenniler gündemine geçildi, son olarak da katılanlara teşekkür edilerek toplantı sona erdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.