DOLAR 32,3344 0.24%
EURO 35,0632 -0.21%
ALTIN 2.306,421,28
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22911263,63%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

326 okunma

SAADET PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI  YEREL BASINI ZİYARET ETTİ

ABONE OL
09/03/2018 22:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Mensupları İle Birlikte Akçakoca Basın Ofisini Ziyaret Ederek, Yerel Basın Mensupları İle Bir Süre Gündem Üzerinde Görüştü.

Düzce ili ve ilçelerini kapsayan temas ve istişare ziyareti kapsamında Akçakoca’ya gelen Yatırımlar ve Kalkınmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu beraberinde İl Başkanı Birkan Mertol, İlçe Başkanı Mustafa Zorlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçakoca gazetesi, Akçakoca havadis ve Akçakoca postası gazeteleri ofisinde bir araya geldi.

Yurt genelinde hızlı bir yükseliş ve teveccüh gördüklerini belirten Ejderoğlu,  ittifakla ilgili sorumuzu, şu an için gündemlerinde böyle bir şeyin olmadığını vurgulayarak “Vatandaşımızın partimize olan ve giderek yükselen ilgisi çok açık görülüyor. Hem teşkilatımızla bir araya gelmek hem de istişarede bulunmak için geldik. İttifak konusunu konuşmak için henüz çok erken. Bizler ittifak ve koalisyon kültüründen gelen bir partiyiz. Bu gün bunu gerektiren bir durum yok. Zamanı gelince konuşulup görüşülecek bir konu“ dedi.

İl Başkanı Mertol ise Genel Başkan Yardımcılarının üç ayda bir ili ziyaret edeceğini belirterek, teşkilat çalışmalarını birlikte planlayacaklarını söyledi.

Sohbet genel ve yerel konuların tartışılması ile sürdü.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.