DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18324890,39%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

SINAV EGITIM KURUMLARI, YENİ DÖNEME BÜYÜK YENİLİKLERLE BAŞLIYOR
1708 okunma

SINAV EGITIM KURUMLARI, YENİ DÖNEME BÜYÜK YENİLİKLERLE BAŞLIYOR

ABONE OL
20/07/2024 14:26
SINAV EGITIM KURUMLARI, YENİ DÖNEME BÜYÜK YENİLİKLERLE BAŞLIYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin Eğitim Markası Sınav Eğitim Kurumları, yeni döneme büyük yeniliklerle başlıyor. Klasik dershanecilik yerine sınavlara hazırlıkta yeni dönem yeni konsept sloganıyla tüm hazırlıklarını sürdüren Akçakoca’nın tek kurumsal eğitim markası olan Akcakoca Sınav Eğitim Kurumları, yine ilklere imza atmaya devam ediyor.

Akçakoca Sınav Kurs’un Kurucusu Muhammet ÇAKAN, “klasik dershaneciligi geride biraktik. Birebir ders Birebir eğitim konsepti ile yeni Eğitim öğretim döneminde yine bir numara olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

“Üç Dört Beş ALL STAR ile SINAV Eğitim Kurumlarından büyük iş birliği”

Özellikle 2024 YKS’de matematik testinin zorluğu nedeniyle bu alanda öne çıkmış, öğrenci ve öğretmenlerin beğendiği ÜçDörtBeş’le iş birliği yaptık. 12.Sınıf ve mezunlara ev çalışmaları için, kendi kurumsal kaynaklarımızın yani sira vereceğimiz ÜçDörtBeş ALL STAR

▶️fenomen hocalarla konu anlatım videoları

▶️özet konu anlatım kitapları

▶️soru bankaları

▶️ve deneme sınavlarından oluşmaktadır. Öğrencilerimize çok sayıda kaynak vereceğimizden başka kaynak almayacak ve işlediği konuyu öğretmeninin izniyle evde tekrar dinleyeceği için ek ders/etütlere gerek duymayacak.

Bununla birlikte sanal altyapısı ile modern eğitim dünyası MYEXAMY öğrencilerimizin cebinde olacak. Öğrencilerimiz eğitime her zaman ve her yerde erişim sağlayabilecek. İstediği zaman canlı konu anlatım videoları, deneme sınavlarına ve sayısız yüzlerce kaynağa erişim sağlayabilecek. ”

“SINAV’DAN VİP HİZMET”

Yeni dönemde kalabalık sınıflar yerine 5 ve 8 kişilik VİP sınıflar oluşturulacak. Öğrencilerimiz yıl içinde İstediği dersten 40 saate yakın birebir özel ders alabilecek. Birebir soru Çözümleri ve ek etütler yapabilecek.Ogrencilerimizin anlamadığı konu, çözemediği soru kalmayacak. ”

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ