DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.390,75-0,24
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20309156,76%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

ŞAFAK ENGİN TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR
3061 okunma

ŞAFAK ENGİN TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
21/04/2024 14:59
ŞAFAK ENGİN TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin videosu için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://www.facebook.com/reel/1339256680070439

………………………………………………………………

Akçakoca’nın en çok izlenen ve takip edilen sosyal medya yorumcusu Şafak Engin’den tehdit ve şantaj iddiasıyla yargılamaları süren Fatih Topal ile ilgili şaşırtıcı bir açıklama geldi. Engin, Fatih Topal’ın sevgilisini açıklayacağını söylediği programının akışında iilginç bir aşk hikayesini ifşa etti.

Şafak Engin, kurdurduğu sahte hesaplar aracılığıyla seçim dönemlerinde para karşılığı manüplatıif ve kışkırtıcı haberler yapmasıyla konuşulan Fatih Topal’ın, düşman gibi gördüğü CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’un çok kullandığı bir fotoğrafı üzerinden kara mizah yaparak takipçilerini güldürdü.

Bilindiği üzere, sosyal medya hesapları üzerinden provokasyon ağırlıklı haberler yapan Fatih Topal’ın Tuğrul Abanoz söz konusu olduğunda sık kullandığı bir fotoğraf var. O fotoğrafta Abanoz, popüler kültür aygıtlarında sıkça gördüğümüz ve genç nesil arasında itiraz ve reddedişin bir sembolü olarak kullanılan orta parmak işaretini yapıyor.

 

Fatih Topal, Abanoz’un neredeyse tüm haberlerinde bu fotoğrafı kullanarak onu rencide etmeye çalışsa da Şafak Engin bu konuya başka bir açıdan bakarak ortaya mizahi bir aşk öyküsü çıkartmış.

Fatih Topal’ın orta parmak seviciliğine bir tanımlama yapan Şafak Engin, bunu bir tutkulu sevgili ilişkisi olarak ortaya koyunca, programın izlenme oranında adeta bir patlama yaşanmış.

Topal ve Abanoz’un orta parmağı arasındaki sevgililik ilişkisini mizaha konu yapan Şafak Engin’in bu yaratıcılığı ise sanatsever Akçakocalılardan tam not aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.