DOLAR 39,8433 0.04%
EURO 46,9394 0.23%
ALTIN 4.272,450,32
BIST 10.204,59-0,23%
BITCOIN 4339219-0,64%
Düzce
28°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

348 okunma

Sabaha Kadar Asfalt Döküp Yolu Bitirdiler

ABONE OL
11/07/2017 10:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde Akçakoca trafiğini önemli ölçüde etkileyen Flamingo caddesindeki yol çalışmaları, belediye ve yol yapım ekiplerinin geceli gündüzlü çalışmalarıyla sonuna geldi.

Gece saatlerinde başlayan sıcak asfalt satıh kaplama çalışmaları, sabah saatlerine kadar sürerken, iki gün içinde bitecek asfalt çalışmasıyla son birkaç gündür çekilen trafik sıkıntısı da giderilmiş oluyor.

Asfalt çalışmalarının Flamingo caddesinin uzantısı ve paralelindeki üst caddelerde de bugün ve yarın geceli gündüzlü yürütülecek çalışmalarla devam edeceği öğrenildi.

Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Suat Madenci, asfaltlama çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ”Ekiplerimiz hiç durmadan çalışıyor. Flamingo caddesini neredeyse bitirdik. Devam yolları ve üst tarafındaki caddeleri de bitireceğiz. Asfaltlanan yollarımızı Perşembe günü trafiğe açmayı programlamıştık. Fakat bu tempoyla Çarşamba günü de trafiğe açabiliriz. Amacımız vatandaşlarımızın yol yapım çalışmaları münasebetiyle birkaç gündür çektikleri sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmak. Bunun için yoğun bir mesaiyle çalışıyoruz” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ