Akçakoca Belediyesi, Çınar caddesine yapılan düzenlemelere ilişkin esnafın eğilimlerini ortaya çıkartmak için, Cadde üzerine referandum çadırı kurdu.

Referandum çadırına konacak sandık aracılığıyla Cadde esnafının tercihlerini ortaya çıkartacak olan Belediye yetkilileri, bu tercihlere göre düzenleme yapacak.
Cadde esnafı oy kullanacak
Yarın sabahtan başlayacak olan halk oylamasına sadece Cadde üzerinde işyeri bulunan 40 civarında esnaf katılacak.
Birkaç gün içinde tamamlanıp bitmesi hedeflenen referandumun ardından ise Belediye ekipleri çalışmalara başlayacak.
Anket pusulasında 2 konu oylanacak
Çınar esnafının oylamaya katılacağı anket pusulasında 2 soru bulunuyor. Bunlardan biri Çınar caddesindeki yolun tek taraflı mı yoksa çift taraflı mı olmasının istendiği yönünde.

Bir diğer soru da ise Cadde boyunca dizili olan saksıların kaldırılıp kaldırılmamasına yönelik esnaf tercihleri oylamaya sunulacak.
Birkaç gün içinde sonuçlanması beklenen referandumun ardından, çıkan sonuca göre çalışmalar başlatılacak.

2
FİKRET ALBAYRAK’IN MEYDAN PROJESİ HAYAT BULUYOR… PTT BİNASI İÇİN TRAMPA MECLİS GÜNDEMİNDE
52227 kez okundu
3
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
31297 kez okundu
5
AKÇAKOCA TERMİNALİNDE YÜZLER GÜLÜYOR: VATANDAŞ VE ESNAFTAN ‘DEĞİŞİME’ TAM NOT!
18601 kez okundu