DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2058675-0,98%
Düzce
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

OSMAN CUMUR, EKONOMİNİN PATRONUNDAN AKÇAKOCA’YA DESTEĞİ KOPARDI
2633 okunma

OSMAN CUMUR, EKONOMİNİN PATRONUNDAN AKÇAKOCA’YA DESTEĞİ KOPARDI

ABONE OL
24/03/2024 08:32
OSMAN CUMUR, EKONOMİNİN PATRONUNDAN AKÇAKOCA’YA DESTEĞİ KOPARDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Akçakoca İlçe yönetimi ve Belediye Başkan adayı Osman Cumur, büyük oynamaya devam ediyor.

Adaylığının açıklanmasının ardından tek tek bakanlar ile görüşen AK Parti yönetimi ve Belediye Başkan adayı Osman Cumur bu kez de Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in masasında duran ‘Akçakoca’ dosyası en dikkat çeken detay oldu.

Ekonominin patronu Mehmet Şimşek bugün Düzce’yi ziyaret etti. AK Parti Akçakoca Belediye Başkan adayı Osman Cumur’da Bakan Mehmet Şimşek ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin konusu Akçakoca ve Akçakoca’nın mali yapısı olurken, sürpriz gelişme Akçakocalı vatandaşlar ve belediye personelleri tarafından heyecanla karşılandı.

Belediye Başkanı Osman Cumur ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ”Akçakoca’mızın mali yapısını ve belediye çalışanlarımızın maaş tedirginliğinin farkındayız. Bu yola çıkarken bahane bulmayacağımızın sözünü vermiştik. Bugün Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ile Akçakoca’mızı konuştuk. Kendisinden önümüzdeki süreç ile gerekli desteklerin sözünü aldık. Kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen sürpriz ziyaret için şu açıklamalarda bulundu:

”Bugün AK Parti Düzce İl Başkanlığımızda Sayın Maliye ve Hazine Bakanımız Mehmet Şimşek ile bir araya gelme fırsatı bulduk. İl Başkanımız Sayın Hasan Şengüloğlu ve Maliye Bakanımız sayın Mehmet ŞİMŞEK ile Akçakoca’mızı konuştuk, mali yapısı hakkında bilgi verdik. Akçakoca’mıza ve Belediye başkan adayımız Sayın Osman Cumur’a destek vereceklerinin sözünü aldık.
Akçakoca’mıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Tüm Akçakoca’mız adına teşekkür ederim.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.