DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20779721,34%
Düzce
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OSMAN CUMUR ADAYKEN BİLE AKÇAKOCA’YA KAZANDIRIYOR
2422 okunma

OSMAN CUMUR ADAYKEN BİLE AKÇAKOCA’YA KAZANDIRIYOR

ABONE OL
22/03/2024 09:23
OSMAN CUMUR ADAYKEN BİLE AKÇAKOCA’YA KAZANDIRIYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart seçimleri öncesi adayların temposu hız kazanırken Ak Parti adayı Cumur’un henüz başkan olmadan ilçeye kazandırdıkları konuşulmaya başlandı. Ak Parti Düzce milletvekili Ercan Öztürk ile birlikte ilçeye kazandırılacak iki mega projeyi hızlandırma sözü alan Osman Cumur, her iki projenin de bir an önce tamamlanması için Ankara’dan bürokratların ilçeye gelmesini sağladı.

KYK Erkek Öğrenci Yurt inşaat alanı 4 dönüm üzerine…

430 erkek öğrenci kapasiteli yurdun inşaat alanı ve zemin etüd çalışmalarını yerinde inceleyen Düzce milletvekili Ercan Öztürk, Gençlik Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Gençlik Spor İlçe müdürü Mehmet Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen, önceki dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve önceki dönem Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ile birlikte proje incelemesinde yer alan Ak aArti Belediye başkan adayı Osman Cumhur, sürecin hızla tamamlanması için söz aldı.

Akçakoca’ya yapılacak olan KYK erkek öğrenci yurdu, basketbol-voleybol sahalarını ve sosyal donatılarını proje üzerinde inceleyen heyet adına değerlendirme yapan Osman Cumur, ‘Projelerin en kısa zamanda ihale edileceğini ve hizmete alınacağının müjdesini aldık. Akçakocamıza Hayırlı olsun’ dedi.

Portatif havuz su ve mekân ısıtmalı…

Cumur, ilçeye yapılacak olan modern portatif havuzla ilgili olarak da şunları söyledi:

‘Akçakoca Gençlik Spor Müdürlüğümüzün portatif yüzme havuzu, vatandaşlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza 12 ay hizmet verecek. Su ısıtma ve mekan ısıtma sistemlerinin kurulacağını havuzumuz için işlemler başlatıldı. Bugün projeyi Düzce milletvekilimiz sayın Ercan Öztürk ve Ak Parti heyetiyle birlikte sorumlu konumdaki bürokratlarla yerinde inceledik. Bu projelerin devamını İnşallah süratle Akçakoca’ya kazandıracağız. Akçakocamıza Hayırlı olsun.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.