DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20633871,02%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İYİ PARTİ ADAYI LOKUM VE ARKADAŞLARI YENİ MAHALLE’YE ÇIKARTMA YAPTI
3191 okunma

İYİ PARTİ ADAYI LOKUM VE ARKADAŞLARI YENİ MAHALLE’YE ÇIKARTMA YAPTI

ABONE OL
22/03/2024 08:46
İYİ PARTİ ADAYI LOKUM VE ARKADAŞLARI YENİ MAHALLE’YE ÇIKARTMA YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti AKçakoca Belediye Başkan Adayı Behçet Alkan Lokum ve arkadaşlarından Yeni Mahalle’ye çıkartma yaptı. Mahalle halkının Lokum’u bağrına basması dikkatleri çekti.

SEçim çalışmaları kapsamında sokak ve mahallelri arşınlayan İYİ Partili başkan adayı Lokum’a diğer yerlerde olduğu gibi Yeni Mahlle’de de ilgi yüksekti. Mahalle sakinleri bir evlat sıcaklığıyla Lokum’a sorunlarını ve taleplerini iletirken Lokum da çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

Yeni Mahalle’nin sorunlarını iyi bildiğini belirten Lokum, Akçakoca’da mahalle halkının talep ve beklentisi doğrultunda kentsel düzenleme yapılması gereken ilk yerleşim yeri olan Yeni Mahalle’de, bu düzenlemenin kendi belediyecilikleri döneminde hayata geçeceğini söyledi.

Akçakoca’ya yapılan yeni devlet hastanesinin Yeni Mahalle eklentisinde olmasının mahalle halkı için pozitif ayrımcılık sebebi olduğuna vurgu yapan Lokum, hastanede çok sayıda Yeni Mahalle gencinin istihdam edilmesi için gerekli aracılık hizmetlerini de yerine getireceğini söyledi.

Alkan Lokum’a ziyaretleri sırasında İYİ Parti İGM üyeliği 1. sıra adayı Raşit Sinan Eroğlu da eşlik ederken, başkan adayı Lokum, her ziyaret ettiği ev ve işyerinde Akçakoca’nın turizm ve kalkınma alanında aciliyet taşıyan projelerini detaylarıyla anlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.