DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20713281,16%
Düzce
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OSMAN CUMUR: SEN BEN YOK; BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!..
1611 okunma

OSMAN CUMUR: SEN BEN YOK; BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!..

ABONE OL
21/03/2024 10:20
OSMAN CUMUR: SEN BEN YOK; BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca İlçe yönetimi, AK Partiye Akçakoca’da hizmet etmiş önemli isimleri bir araya getiren bir vefa iftarı düzenledi.

İftara AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, geçmiş dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici, geçmiş dönem ilçe başkanları Dergah Akça, Esvet Sarıoğlu ve parti kurucuları da dahil olmak üzere Ak Parti’ye emek veren birçok isim katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda, Akçakoca’ya hizmet etmiş önemli isimler ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Geçmişten günümüze Ak Parti’nin Akçakoca’da gerçekleştirdiği çalışmalar ve geleceğe yönelik hedefler konuşuldu.

CUMUR: BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Ak Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Osman Cumur yaptığı konuşmada, “Bugün burada Ak Parti’ye emek vermiş değerli isimleri bir araya getirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle hepsine tekrar tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ak Parti, her zaman vefa duygusunu ön planda tutan bir parti olmuştur. Bu vefa iftarı da bunun en güzel örneğidir. Önümüzdeki seçim hepimizin seçimidir. 1 Nisan sonraı Ak Parti’nin Akçakoca’nın kaderini değiştirmeye, Akçakoca’nın da yeniden Ak Parti’nin devasa projeleriyle şaha kalkma dönemi olacaktır. Bu seçimde sen ben yok, hep birlikte kazanacağız inşallah” dedi.

Eski belediye başkanları ve parti kurucuları da yaptıkları konuşmalarda, Ak Parti’nin Akçakoca’ya kazandırdığı hizmetlerden ve partiye olan bağlılıklarından bahsettiler.

İftar programı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.