DOLAR 32,5794 0.09%
EURO 34,9292 0.25%
ALTIN 2.426,200,14
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2090032-3,41%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müdürün mağdur ettiği aileye saldırdılar… Savcılık, karanlık güçlerin peşinde
3500 okunma

Müdürün mağdur ettiği aileye saldırdılar… Savcılık, karanlık güçlerin peşinde

ABONE OL
21/12/2021 17:25
Müdürün mağdur ettiği aileye saldırdılar… Savcılık, karanlık güçlerin peşinde
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Atatürk Ortaokulu Aykan Gülbahar’ın skandal ihbarı sonucunda iki başarılı öğrenci kardeş ve anne babaları soruşturma geçirmiş ve bu olayların sonucunda psikolojileri bozulan çocuklar başka okula kayıt yaptırmak zorunda kalmıştı.

Müdür Gülbahar’ın aile içi şiddet konusunda yaptığı ihbar, Savcılık tarafından yapılan soruşturma sonucunda ”Kovuşturmaya gerek olmadığı” yönündeki kararla yalanlanırken, yeni bir düzen kuran aile ve öğrencilerin yakasını bırakmayan karanlık eller, ailenin huzurunu  yeni bir saldırıyla bir kez daha bozdu.

Kimliğini gizleyen bir okul personeli, aileden adeta intikam alırcasına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bir ihbarda bulununca, iddiaya göre bu iki personel ilk önce çocukların okudukları yeni okula gidip çeşitli sorular sorarark çocukların bir kez daha travma yaşamalarına neden olmuş.

Müdürlük’ten eve gelen iki personel baba Ş:E’yi de şiddet konusunda sorguya alırken, baba Ş’E’nin kendilerine sordukları sorular sonrasında görevlilerin evi terk ettikleri öğrenildi.

Aile içi şiddetle ilgili kendisine dönük yalan ihbarların yapıldığı baba Ş.E., görevlilere kendisini kimin ihbar ettiğini sorunca, görevliler okuldan olduklarını söyledikleri kişinin isminin gizli bir isim olduğunu söylediler.

Ş.E’nin ısrarlarına rağmen isim vermeyen görevliler, görüşmeyi yarıda kesip evi terk ederken, kendilerine düzenlenen kumpasla ilgili Savcılık’a başvuran Ş.E., karanlık eller operasyonunda ismi geçen kişi ya da kişilerden davacı olduğunu, bu kişilerin ortaya çıkartılmasını talep etti.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından başvurusu kabul edilen baba Ş.E, sorruşturma sonucunda kendi ailesinin huzuruna göz diken karanlık kişi ya da odakların ortaya çıkacağını söyledi.

Baba Ş.E ayrıca, ortada bir takipsizlik kararı olmasına ve çocuklarını başka okula nakletmesine rağmen aile huzurunu bozmak isteyen bazı odakların rahat durmadıklarını, hem aile mahremiyetini ayaklar altına aldıklarını hem de dereceli olan çocukların eğitim hayatlarını bitirmek amaçlı olarak suç işlediklerini sözlerine ekledi.

Kendi ailesine yönelik olarak bir takım karanlık odakların intikam saikiyle hareket ettiğini kaydeden baba Ş.E, bu soruşturmanın sonunda kendilerine kumpas düzenleyen kişi ya da grubun ifşa olacağını söyledi.

 

 

 

 

 

.

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.