DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

KIZILAY’IN BAŞARILI BAŞKANI ÖZKAN ÖZTÜRK ADAYLIK İPİNİ GÖĞÜSLEMEYE YAKIN
3790 okunma

KIZILAY’IN BAŞARILI BAŞKANI ÖZKAN ÖZTÜRK ADAYLIK İPİNİ GÖĞÜSLEMEYE YAKIN

ABONE OL
11/01/2024 11:45
KIZILAY’IN BAŞARILI BAŞKANI ÖZKAN ÖZTÜRK ADAYLIK İPİNİ GÖĞÜSLEMEYE YAKIN
4

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin adayları netlik kazanırken, Akçakoca adayları bu günlerde belli olacak olan Ak Parti’de ise heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Ak Parti cephesinde şu ana kadar 6 isim aday adaylık müracaatını yaparken, bu isimler dışında başta eski belediye başkanı Cüneyt Yemenici olmak üzere, bazı isimlerin müracaatlarını Akçakoca’dan yapmadan Ak Parti Genel Merkezi nezdinde girişimlerde bulundukları biliniyor.

Ak Parti’nin Akçakoca seçimlerinde aday göstereceği kişinin müracaatını ilçeye yapan 6 isimden biri olacağı Parti yetkilileri tarafından açıklanırken, bu 6 isimden biri olan Özkan Öztürk’ün isminin ise Ak Parti genel merkez kulislerinde daha yüksek sesle dile geldiği ileri sürülüyor.

Mevcut belediye başkan aday adayları arasında Ak Parti’nin tüm kademelerinde hizmet üstlenmiş olan Özkan Öztürk’ün ismi bir adım daha öne çıkıyor. İmam Hatip’li olan Özkan Öztürk, Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi, Ak Parti İlçe Ana Kademe yönetimi, Ak Parti Mahalle başkanlıklarında görev almış sadık bir partili olarak Partisinin genel merkez yöneticilerinin de yakinen tanıdıkları bir isim.

Özkan Öztürk’ün elini güçlendiren bir diğer etmen ise Kızılay Akçakoca şube başkanşığına seçildikten bu yana 6 yılda bir çok dalda Türkiye birincilikleri elde etmiş olması. Tam bir hizmet adamı olan Öztürk, Kızılay başkanı olarak tüm doğal afet ve pandemi dönemlerinde verdiği üstün gayretlerle hem vatandaşların hem de yöneticilerin takdirini kazanmıştı.

Milli görüş geleneğinden gelen Özkan Öztürk’ün, haramdan sakınan, ayrımcılık bilmeyen karakteriyle toplumun tüm farklı kesimleriyle samimi diyaloglar kurması adaylık konusunda elini güçlendiren başka bir faktör. Genç yaşta iş hayatında ve sosyal hizmet alanında elde ettiği büyük kazanç ve başarılar ile farklı siyasi görüşe mensup vatandaşlardan rahatlıkla oy alabilecek olması, muhtemel adaylar arasında belediye başkanı adayı olarak gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Halkına ve ilçesine sadakatle bağlı olan Özkan Öztürk’ü seven geniş çevrelerin halk içerisinde ve parti çevresinde yoğun kulis faaliyetleri üstlendikleri öğrenilirken, kendisine arka çıkan tecrübeli bazı siyaset erbabının da Ak Parti Genel Merkezi’nde kendisinin adaylığı için girişimlerde bulundukları öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.