DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LOKUM’DAN MESLEK VE TİCARET ODALARINA ZİYARETLER…
2985 okunma

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LOKUM’DAN MESLEK VE TİCARET ODALARINA ZİYARETLER…

ABONE OL
11/01/2024 10:35
İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LOKUM’DAN MESLEK VE TİCARET ODALARINA ZİYARETLER…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’nin Akçakoca Belediye Başkan adayı Behçet Alkan Lokum, kurum ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak ticaret ve esnaf odalarını ziyaret eden Lokum burada yaptığı sohbetlerde sektöre ve üreticilere yönelik projelerini aktardı.

İlk ziyaretini Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına yapan Lokum ve arkadaşlarını ağırlayan ATSO başkanı Mehmet Nazım Pazvant, bir saate yakın süren sohbetin ardından Lokum’a belediye seçimlerinde başarı dileklerini iletti.

İYİ Parti Heyetinin bir sonraki ziyaret adresi ise Akçakoca Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı oldu. İYİ Partililer burada başkan Duygu Aydoğan tarafından ağırlanarak sohbet ettiler. Bir saat süren ziyaret sonunda başkan Aydoğan da Lokum’a seçimlerde başarı olma temennisinde bulundu.

Behçet Alkan Lokum ve arkadaşlarının gün içinde yaptıkları son Oda ziyareti ise Akçakoca Ziraat Odası başkanlığına oldu. İYİ Partililer, Oda başkanı Kadir Mutioğlu tarafından ağırlanırken bir saatlik sohbet ve istişare sonunda Mutioğlu, Lokum’a belediye seçimlerinde başarılı olmasını diledi.

İYİ Parti’nin Akçakoca belediye seçimlerinde yarışacak olan ismi Behçet Alkan Lokum ile ziyaret ettiği kurum başkanları arasında yapılan sohbetler, istişare içerikli oldu. Başkan Lokum’un Akçakoca’da hem fındık üreticilerinin sorunlarına hem de mahalli esnafın sorunlarına hakim olduğu görülürken, Lokum, belediye başkanı seçilmesi durumunda bu alanlarda yüreteceği projeleri Oda başkanları ile istişare etti.

Fındık entegre tesisi projesi, fındık üreticilerine Belediye içerisinde teknik ve eğitim hizmeti verecek bir birimin oluşturulması projesi ve esnaf dayanışmasını artırıp yerli esnafı daha çok kalkındıracak projelerini aktaran Lokum’un, dosya halinde hazırladığı çalışmalar Oda başkanlarından tam not aldı.

İYİ Parti adayı Lokum’un projelerine kaynaklık edecek bütçe olanaklarının yanı sıra paydaşlık ve ortaklık konularında yapmış olduğu dosyalama çalışmaları, bu konularla etraflıca ilgilendiğini ve samimi olduğunu gösterirken, Lokum ve Oda başkanları arasındaki yapıcı fikir alış verişi, gelecekte oluşması muhtemel iş ve güç birliklerinin habercisi gibiydi.

İYİ Parti adayı Lokum ve arkadaşlarının Oda başkanlıkları ziyaretleri, sohbetlerin ardından toplu hatıra fotoğrafları çekimleriyle son buldu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.