DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18341070,44%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

KENDİNİ BİLMEZLER YİNE YAPTI YAPACAĞINI!
3046 okunma

KENDİNİ BİLMEZLER YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

ABONE OL
24/06/2024 19:25
KENDİNİ BİLMEZLER YİNE YAPTI YAPACAĞINI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de bayram tatilinde denizin ve piknik alanlarının tadını gönüllerince çıkartan ancak iş temizliğe gelince ne kadar duyarsız olduklarını bir kez daha gösteren kendini bilmezler yine yaptığı yapacağını… Çöplerini konteynerlere atmak yerine sorumsuzca etrafta bırakanlar yüzünden turizmin incisi Akçakoca’da sahiller kirliliğe mahkum oldu.

Düzce’de temizlik kültüründen bihaber olanlar ya da duyarsızlığı marifet sayanlar yüzünden doğal güzellikler kirlilikten kurtulamıyor.

Turizmde en iyi noktalara gelmek için çaba gösterilen bir süreçte sahil ve mesire alanları başta olmak üzere şehrin aynası konumundaki gözde adreslerin sorumsuzlar yüzünden gelişigüzel kirletilmesinin bedeli ağır oluyor. Kurban Bayramı tatilinde büyük rağbet gören ve yaz sezonu dolayısıyla ziyaretçi akınının giderek arttığı Akçakoca’da belediye tarafından günler önce yapılan temizliğin yerinde şu günlerde yeller esiyor.

Sahillerde deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkartan binlerce vatandaş arasında yine çöplerini toplayıp ait oldukları yer olan konteynerlere atmak yerine etrafa saçmayı marifet görenler iş başındaydı…

Bir vatandaşlık görevi olmasının yanı sıra yasak da olan kamusal alanlara gelişigüzel çöp atılması konusunda gösterilen umursamazlık pes dedirtti. Akçakoca sahilinin kirliliğin pençesindeki halini gören ve her tarafı kaplayan çöp yığınlarını cep telefonu kamerasıyla kaydederek ihbar hattımıza gönderen duyarlı vatandaş, bilinçsiz vatandaşların yaptığı çevre kirliliğine dikkat çekip duruma isyan etti.

Çevrenin temiz tutulması, anne babaların çocuklarına örnek olması gerektiğini vurgulayan vatandaş, insanların daha dikkatli olmasını istedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ