DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2056300-1,02%
Düzce
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ PARTİ ADAYI LOKUM İLÇE HALKIYLA İFTAR SOFRALARINDA BULUŞUYOR
2467 okunma

İYİ PARTİ ADAYI LOKUM İLÇE HALKIYLA İFTAR SOFRALARINDA BULUŞUYOR

ABONE OL
19/03/2024 10:49
İYİ PARTİ ADAYI LOKUM İLÇE HALKIYLA İFTAR SOFRALARINDA BULUŞUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye seçimlerine iki haftadan az bir süre kala siyasi partilerin ve başlkan adaylarının seçim kampanyaları da hız kazandı. İYİ Partinin başkan adayı Behçet alkan Lokum, bu çerçevede farklı seçmen topluluklarıyla iftar sofrası etrafında bir araya gelrek projelerini aktarıyor.

Akçakoca belediye başkanlığı seçimlerine parti olarak ilk kez girecek olan İYİ Parti’de başkan adayı Lokum’un performansı dikkatleri çekiyor.

İYİ’lerin adayı Behçet Alkan Lokum’un başkanlık yarışına hızlı başlaması, seçmen kitleleri ile azami ölçüde buluşacak ve projelerini anlatacak bir programa sahip olması şansını artıran faktörlerden.

Gündüz esnaf ve halk buluşmaları gerçekleştiren Lokum, akşam saatlerinde ise toplu ev toplantılarında seçmenlerle bir araya geliyor.

Ramazan ayının gelmesiyle halk buluşmalarını iftar sofrası etrafında yürüten Lokum’un iftar daveti ve sonrasında yaptığı proje sunumlarına ilgi ise son derece yüksek.

İftar sonrası ise arkadaşlarıyla birlikte ev ziyaretlerine devam eden Lokum’un günlük çalışma programı sahur saatlerine kadar sürerken, vatandaşın Lokum’a ve onun projelerine olan inancının yüksek olduğu her platformda fark ediliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.