DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20761031,46%
Düzce
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’YA ‘MİLLET BAHÇESİ’ YAPILACAK
3163 okunma

AKÇAKOCA’YA ‘MİLLET BAHÇESİ’ YAPILACAK

ABONE OL
19/03/2024 10:20
AKÇAKOCA’YA ‘MİLLET BAHÇESİ’ YAPILACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski hastanenin yerine millet bahçesi yapılacak.

Akçakoca’nın merkezinde bulunan ve 100 yataklı yeni devle hastanesinin yapılmasıyla kullanılmayacak hale gelen Akçakoca Devlet Hastanesi’nin yerine millet bahçesi yapılacak.

Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, Akçakocalıların ve tatil için ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin rahat vakit geçirip nefes alacağı bir millet bahçesi yapmak istediklerini söyledi.

Yanmaz, yeni 100 yataklı hastanenin yapılmasıyla kullanılmaz hale gelen mevcut hastane arazisine millet bahçesi yapılacağının müjdesini vererek “Göreve yeni geldiğimiz dönemde Düzce Valiliği, Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ve tarafımızca yapılan protokol gereği yeni hastanemizin yerini teslim ederken, eski hastanemizi de millet bahçesi olarak Akçakoca Belediyesi’ne tahsis edilmesi hususunda protokol imzaladık. Yeni hastanemizin inşaatı biter bitmez Millet Bahçesi de belediyemize tahsis edilecektir. Akçakoca’nın sosyal ve yeşil alanlarını artırmayı planladığımız, hiçbir ticari amaç taşımayan Millet Bahçesi projemiz kapsamında sosyal hizmetler, sağlık hizmetleri, peyzaj ve çocuk oyun alanları, gezinti, koşu ve bisiklet yolu ve çeşitli açık hava etkinliklerinin yapılacağı tesisimiz, yeni hastanenin yapımı bittiğinde halkımızın hizmetine kazandırılacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.