DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BIST 10.218,58-0,49%
BITCOIN 19804691,40%
Düzce
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

AK PARTİNİN ADAYI OSMAN CUMUR BALIKÇI ESNAFIYLA İFTARDA BULUŞTU PROJE ANLATTI
3692 okunma

AK PARTİNİN ADAYI OSMAN CUMUR BALIKÇI ESNAFIYLA İFTARDA BULUŞTU PROJE ANLATTI

ABONE OL
19/03/2024 09:59
AK PARTİNİN ADAYI OSMAN CUMUR BALIKÇI ESNAFIYLA İFTARDA BULUŞTU PROJE ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca Belediye Baikan adayı Osman Cumur, Çapa balık lokantasında Akçakoca’nın balıkçılarıyla birlikte iftar açtı. Birlikte yenen iftar sonrasında bir sunum yapan Osman Cumur, ‘Balıkçı esnafının sorunlarını ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Bunları hayata geçireceğiz. Balıkçı barınağının revizyonu, yeni liman yapım çalışmasının hızlandırılması ve ilave dalgakıran yapım süreçlerinin de takipçisi ve hızlandırıcısı biz olacağız’ dedi.

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi başkanı Mustafa Karakaş ve üyelerin yoğun bir kayılım gösterdikleri iftar buluşmasında Osman Cumur sorulan soruları da içtenlikle yanıtladı.

Akçakoca’ya yapılan büyük işlerin Ak Parti belediyeleri döneminde yapıldığına vurgu yapan Osman Cumur, yeni mega projelerin yolda olduğunu, Akçakoca’nın kaderini değiştirecek olan 40+1 proje hazırladıklarını, Ak Partili milletvekilleri, bakanlıklar ve hükümet destekleriyle hepsini sırasıyla hayata geçirceklerini de sözlerine ekledi.

Akçakoca’nın,  Düzce ve civarının Karadeniz’e açılan tek ve kıymetli kapısı olduğuna işaret eden Osman Cumur, ‘Liman bizim için çok önemli. Balıkçılarımızın yegane gelir kaynağının burası olduğunu, Barınağımızı gerek ilçemiz ve gerek bölgemiz açısından son derece önemli bir yer olduğunu biliyoruz. Mendirek ve limana yönelik her türlü çalışma bizim önceliğimiz olacaktır’ şeklinde ekonuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.