Akçakoca’nın yeni İmam Hatip Lisesi’nde dur durak bilmeyen bir çalışma yürütülüyor. Çalışmaların sonunda yeni okulda, önümüzdeki eğitim döneminin ilk gününden itibaren eğitim verilecek.

İşadamı Zeki sevil tarafından yaptırılan İmam Hatip lisesinde geceli gündüzlü bir çalışma yürütülüyor. 500 öğrenci kapasiteli okulun yeni sezona yetişip yetişmeyeceği tartışma konusu haline gelmişti. tartışmalara son noktayı ise İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk koydu.

16 derslikli İmam Hatip lisesinde eğitim döneminin ilk gününden itibaren ders verileceğini belirten Kaymakam Öztürk, bu nedenle çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

Akçakoca’nın en büyük okullarından biri olacak olan İmam Hatip lisesinde erkeklerin mi, kızların mı eğitim göreceği, yoksa karma bir eğitim mi verileceği konuları ise henüz netleşmiş değil.

Bu konuda son sözü, okulun statüsünü belirleyecek olan Düzce Valiliği söyleyecek.

1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
57898 kez okundu
2
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
14295 kez okundu
3
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
13561 kez okundu
4
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
12898 kez okundu
5
İYİ Parti İlçe Başkanı Lokum: ”Eğitimde ciddi bir planlamaya gidilmelidir”
10985 kez okundu