DOLAR 34,0006 0.29%
EURO 37,8516 0.64%
ALTIN 2.820,980,42
BIST %
BITCOIN 1961047-3,13%
Düzce
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

DÜZCE BELTUR AKÇAKOCA OTELİ, GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI
2693 okunma

DÜZCE BELTUR AKÇAKOCA OTELİ, GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

ABONE OL
10/08/2024 13:05
DÜZCE BELTUR AKÇAKOCA OTELİ, GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kalkın köyü plajının bitişiğinde yer alan Düzce Beltur Akçakoca Oteli, görkemli bir törenle açıldı.  

Düzce Beltur Akçakoca Oteli, bir dönem Milli Takımlar Kamp Merkezi olarak hizmet vermiş, sonraki yıllarda sosyal tesis olarak kullanılmıştı. Önceki vali Cevdet Atay tarafından çok kapsamlı bir tadilatla Türkiye Valiler Evi olarak hizmet vermeye başlayan bina, bir süre önce Düzce Belediyesi tarafından devralınmıştı. Yapılan tadilatlarla 4 yıldız kategorisinde otele dönüştürülen Düzce Beltur Akçakoca Oteli, dün muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Beltur Akçakoca Otel’in gerçekleştirilen açılış törenine Düzce Valisi Selçuk Aslan, Milletvekili Ayşe Keşir, TURSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ev sahibi Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün yanı sıra ev sahipleri olarak Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak katıldı. Açılışa, Ak Parti ve CHP il başkanları, çok sayıda STK başkan ve yöneticileri ile turizm İşletmecisi de açılışta hazır bulundu.

Muhteşem doğal güzelliklerin içinde, yeşil ve mavinin kucaklaştığı, kuş ve deniz sesinin birbirine kavuştuğu Kalkın köyü sahilinde yer alan otelin açılışında konuşan Vali Selçuk Aslan, Türkiye’de deniz turizminin ilk duraklarından olan fakat ne yazık ki giderek bu özelliğinden uzaklaşan ve turizmden hak ettiği kazancı elde edemeyen Akçakoca’nın yeniden eski günlerine kavuşmasına katkı verecek böyle bir güzide tesisin açılmasını çok değerli buluyorum. Emeği geçenleri kutluyorum. İlimize, beldemize hayırlı olsun” dedi.

Dev ekranda Düzce turizm destinasyonları ve Akçakoca Beltur Otel’in tanıtım filminin izlendiği açılışta konuşan Ak Parti Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, TURSAB Yönetim Kurulu Başkanı, Düzce Ticaret Odası, Esnaf Odaları Başkanı ve Beltur Genel Müdürünün konuşmalarının ardından konuklara ikramlarda bulunuldu.

Başkan Fikret Albayrak,tan Destek…

Akçakoca belediye başkanı Fikret Albayrak otel açılışından sonra haber merkezimize şunları aktardı:
“Düzce Belediye Başkanı Faruk özlü, bu Oteli Akçakocamıza kazandırmaktan dolayı gurur duydum. Akçakoca’nın, Türkiye’nin turizm alanında ilk gelişen kentleri arasında olduğunu biliyoruz. Turizm alanında yapacağımız harikulade projelerle Akçakoca’nın tekrar o ihtişamlı günlerine dönmesi için biz de elimizden geleni yapacağız.
Düzce Belediyesi Beltur A.Ş. tarafından Akçakoca’da yeniden tadilat yapılarak turizme kazandırılan otelin açılışı bugün yapıldı. Bu önemli etkinlikte yerimizi alarak Akçakoca’mızın gelişimine katkı sunan bu projeye destek verdik.
Yeni otel, bölgenin turizm potansiyelini artıracak ve hem yerel halk hem de ziyaretçiler için önemli bir konaklama imkanı sağlayacak. Bu tür projelerin Akçakoca’mızın ekonomik ve sosyal kalkınmasına olan katkısına inanıyor ve Düzce Belediyesi Beltur A.Ş.’yi bu başarılı adımlarından dolayı tebrik ediyoruz”dedi.
Başkan Albayrak ayrıca, Beltur Akçakoca Otelinin Karadeniz bölgesinde örnek bir tesis olacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ