Akçakoca’nın eğitim dünyasına yeni bir kurs binası daha katıldı. Dörtler Akademi isimli eğitim kurumunun açılış kurdelesi, belediye başkanı Okan Yanmaz ve STK temsilcilerinin iştirakiyle gerçekleşti.
Seher Ulu, Alper Elaldı, Özkan Elaldı ve Sergan Balduk’un ortağı olduğu Dörtler Akademi, Esentepe yolu üzerindeki binasında hizmete girdi. Kurumda, LGS, KPSS, Üniversite Hazırlık ve Ara Sınıflar Sınava Hazırlık kursları verilecek.
Açılış konuşmasını yapan işletme ortaklarından Seher Ulu, sırada Akçakoca’ya açmayı planladıkları bir matematik evi ve kolej olduğunu söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.
Açılış törenine çok sayıda STK temsilcisi katılırken, kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan başkan Yanmaz, kurumun ilçeye ve eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.




.
1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
59331 kez okundu
2
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
15739 kez okundu
3
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
14988 kez okundu
4
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
14333 kez okundu
5
Akçakoca’da Eğitimde Güçlü İş Birliği
12589 kez okundu