DOLAR 36,2388 0.35%
EURO 38,0197 0.32%
ALTIN 3.360,93-1,10
BIST 9.877,59-0,37%
BITCOIN 35388441,16%
Düzce
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li görev insanları Derya Yamak ve Ersin Gümüş kıyılan nikahla dünyaevine girdi
2365 okunma

CHP’li görev insanları Derya Yamak ve Ersin Gümüş kıyılan nikahla dünyaevine girdi

ABONE OL
27/01/2025 09:59
CHP’li görev insanları Derya Yamak ve Ersin Gümüş kıyılan nikahla dünyaevine girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin önceki dönem Akçakoca belediye meclis üyesi olan Ersin Gümüş ile CHP’nin geçmiş dönem ilçe yöneticilerinden Derya Yamak, kıyılan bir nikahla dünyaevine girdiler.

Zirve Restaurantta ferçekleşen nikah merasiminde ikinci baharlarını yaşayan çifti CHP’li yoldaşlarının yanı sıra, arkadaş ve dostları da yalnız bırakmadı.

Çiftin nikahını belediye başkanı Fikret Albayrak kılarken, hediyelerini takdim eden Albayrak, çifte ömür boyu mutluluk temenniside bulundu.

Akçakoca Gazetesi ailesi olarak sevilen siyaset insanları Derya Yamak ve Ersin Gümüş’ü tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.