DOLAR 32,5998 0.38%
EURO 34,8045 0.19%
ALTIN 2.488,370,17
BIST 9.462,63-0,65%
BITCOIN 21150873,46%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

CEMŞİT, İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
2409 okunma

CEMŞİT, İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

ABONE OL
08/02/2022 18:11
CEMŞİT, İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, megakente giderek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Ziyarette Cemşit, İmamoğlu’na Düzce ve sorunları hakkında bilgi verdi. İmamoğlu imkanlar dahilinde Düzce’ye her zaman destek olacaklarını belirtti.

CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, megakente giderek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Sohbet havasında geçen samimi ziyarette Cemşit, Düzce ve sorunları hakkında İmamoğlu’na bilgi verdi. İmamoğlu da İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul’a su sağlayan Düzce için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

‘Düzce’yi ve kentte yaşanan gelişmeleri konuştuk’

Ziyaretten sonra açıklama yapan Cemşit, “Sayın Ekrem İmamoğlu’nun daveti üzerine bugün İstanbul’dayız. Kendisi ile bir takım önemli temaslarımız oldu. Düzce’yi ve kentte yaşanan gelişmeleri konuştuk. Sayın başkan Düzce için imkânlar dâhilinde her zaman destek olacaklarının altını çizdi.” dedi. Düzce ve İstanbul arasındaki ilişkilerin sağlam tutulması konusunda hem fikir olunan görüşme hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Cami onarımını üstlenmişti

İBB Başkanı İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Konuralp Mahallesi’nde bulunan Aynalı Köyü Merkez Camii’nin eksikliklerinin giderilmesi için CHP Düzce İl Teşkilatı tarafından gelen talebi geriye çevirmemiş ve caminin onarım çalışmalarını üstlenmişti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.