DOLAR 32,5781 0.19%
EURO 34,8163 0.42%
ALTIN 2.418,04-0,59
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21536990,09%
Düzce
22°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ SİNAN AKIN’DAN BAŞKAN YANMAZ’A KARŞI TAVIR
3404 okunma

MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ SİNAN AKIN’DAN BAŞKAN YANMAZ’A KARŞI TAVIR

ABONE OL
08/02/2022 10:39
MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ SİNAN AKIN’DAN BAŞKAN YANMAZ’A KARŞI TAVIR
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün yapılan Belediye meclisi oturumunda MHP’li belediye meclisi üyesi Sinan Akın’ın kendi partisinin belediye başkanı olan Okan Yanmaz’a karşı oy kullanması, tüm meclis üyelerinin dikkatini çekti.

Okan Yanmaz’ın okuduğu gündem maddelerine tüm meclis üyeleri oy birliğiyle EVET derken ve destek olurken, kendi partisinden olan Sinan Akın’ın el kaldırmaması, başkan Yanmaz’a karşı tertiplenen kirli oyunun devam ettirildiği izlenimi uyandırdı.

Bir süredir Okan başkana karşı başını Şenol Yazgan ve Sinan Akın’ın çektiği memnuniyetsizlik tepkilerine dün bir yenisi eklendi.

Geçtiğimiz ay, Belediye başkan yardımcısı Şenol Yazgan’ın başkan Yanmaz’a karşı yaptığı sert çıkış, hemen ertesinde özür dilemesi ve Okan başkanın affetmesi ile tatlılığa bağlanırken, hoşnutsuzluk kadrosunun iki numaralı ismi olan Sinan Akın’ın başkan Yanmaz’a karşı aykırı hamlelerden vazgeçmediği dün bir kez daha görüldü.

Muhalefet meclis üyelerinin dahi Okan başkana destek çıktıkları meclis oturumunda, kararlara el kaldırmayan Sinan Akın’ın Yanmaz’a karşı olan hazımsızlık tutumunun devam ettiği ortaya çıktı.

Yapılan bu kumpas kokan hareketlerin Okan başkan tarafından fark edildiği ise iyi biliniyor. Başkan Yanmaz’ın kendisine karşı kurulan kirli oyundan haberdar olduğu ve bu konuda farklı seçenekleri masaya yatırmaya hazır olduğu da edinilen kulis bilgileri arasında.

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.