DOLAR 32,3732 0.14%
EURO 35,1568 -0.12%
ALTIN 2.322,610,17
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22954932,50%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU DÜZCE’DE…
2663 okunma

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU DÜZCE’DE…

ABONE OL
30/06/2022 16:43
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU DÜZCE’DE…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sel bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere Düzce’ye geldi. İlk ziyaretini Düzce Belediyesi’ne düzenleyen Karaismailoğlu, yaşanan su sıkıntısı ve Beyköy ’de yürütülen çalışmalar ile ilgili Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den brifing aldı.

Yaşanan sel felaketinin ardından, Düzce’ye Bakanlık düzeyinde ziyaretler devam ediyor. Dün sel felaketi ile ilgili incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ardından, bugün de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Düzce’ye geldi.

Bakan Karaismailoğlu’nun Düzce’deki ilk adresi Düzce Belediyesi oldu. Düzce Belediyesi’nin önünde, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ile İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal tarafından karşılandı.

Karaismailoğlu, sel felaketinin yol açtığı hasarlar ile ilgili bilgi aldı.

BAKAN KAYNAŞLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bakan Karaismailoğlu, Belediye ziyaretinin ardından Kaynaşlı İlçesinde sel felaketinde kaybolan vatandaşımızın arama çalışmalarını yerinde incelemek üzere Kaynaşlı ’ya hareket etti.

REGÜLATÖR ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEYECEK

Kaynaşlı ziyaretinin ardından Beyköy’e geçerek Düzce’nin içme suyu ihtiyacını karşılayan regülatörün uçması sonucu kesilen suyun bir an önce açılması için saatlerdir süren çalışmaları yerinde inceleyecek.

Öte yandan Bakan Karaismailoğlu’nun Düzce temasları, Gölyaka İçmeler Köyü ve Gölyaka Yazıpınar mahallelerinin incelemelerinin ardından sona erecek.

Bakan Karaismailoğlu ayrıca, tüm Düzce halkına geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.