DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18324890,39%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALBAYRAK’IN BORÇLANMA TALEBİNE CHP’Lİ AKIN’DAN RET!…
7866 okunma

ALBAYRAK’IN BORÇLANMA TALEBİNE CHP’Lİ AKIN’DAN RET!…

ABONE OL
01/07/2024 13:29
ALBAYRAK’IN BORÇLANMA TALEBİNE CHP’Lİ AKIN’DAN RET!…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Meclisinin Temmuz ayı oturumunda CHP’nin kendi içinde yaşadığı kriz damgasını vurdu.

Belediyenin elini bir nebze olsun rahatlatacak olan emekliliği gelen personeli emekli etmek için kredi borçlanması talebi, CHP’li meclis üyesi Kenan Akın’ın çekimser kalması nedeniyle kabul edilmedi.

Akçakoca Belediye Meclisi’nin diğer oturumlarına da getirilen emekliler için kredi borçlanması talebi, mecliste sayısal çoğunluğa sahik AK PArti grubunun ret yönünde oy kullanması nedeniyle kabul edilmiyordu.

Bugün yapılan oturumda ise aynı talebin kabul edilmesi için gerekli olan sayısal çokluk durumu oluştu. Ak Partili meclis üyesi Alev Ünal’ın oturuma katılmamasıyla sayısal dengeler CHPli grubun lehine işledi.

Fakat CHP’lilerin borçlnama umudunu kıran hamle bu kez Ak Partililerden değil CHP’li meclis üyesi Kenan Akın’dan geldi. Oturumda borçlanma ile ilgili yapılan oylamada çekimser kalma yönünde tercihe bulunan Kenan Akın’ın kararı nedeniyle bu ay da borçlanma talebi kabul edilmedi.

Kenan Akın’ın bu tercihi, Mecliste bulunan CHP’li grupta şok etkisi yaratırken, çekimser oy kullanan Akın, oyunu kullandıktan sonra oturumu terk ederek salondan ayrıldı.

Şimdi gözler, bundan sonra ne olacağı ile ilgili CHP ilçe taşkilatında yapılacak olan toplantıya çevrildi.

Bu akşam CHP ilçe bürosunda yapılacak olan toplantıya başkan Albayrak ve tüm meclis üyelerinin yanı sıra Kenan Akın’ın da katılacağı ve ilçe başkanı Abanoz’un yaşanan krizi etraflıca ele alıp sonrasında ise kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ