DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18324890,39%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALBAYRAK, İSKİ GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ! TEKNİK EKİP YARIN AKÇAKOCA’DA…
1669 okunma

ALBAYRAK, İSKİ GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ! TEKNİK EKİP YARIN AKÇAKOCA’DA…

ABONE OL
25/06/2024 17:54
ALBAYRAK, İSKİ GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ! TEKNİK EKİP YARIN AKÇAKOCA’DA…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, atık su arıtma tesisinin yapımı için kredi çekmek yerine diğer alternatifleri hayata geçirmeye çalışıyor. Bu kapsamda, ilk olarak İstanbul B.Ş. belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan destek sözü alan Albayrak, bugün de İSKİ genel müdürünü ziyaret ederek teknik ayrıntılar üzerine değerlendirmede bulundu.
Toplamda 150 milyon liraya mal olacak biyolojik arıtma tesisini belediye bütçesini zora sokmadan yaptırmaya çalışan Albayrak, bu işi oldukça sıkı tutuyor.
Teknik olarak İSKİ havzasında yer alan barajımızın ve İstanbul’a taşınan temiz içme suyunun İstanbul ve Akçakoca arasında işbirliklerine yol açmasından hareket eden Albayrak, 150 milyon liralık işi İSKİ üzerinde yaptırmaya çalışıyor. 
Albayrak ve beraberindekilerin ziyaret ettikleri İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa tarafından oldukça sıcak karşılandığı toplantının ardından bir açıklama yapan belediye başkanı Albayrak şunları söyledi:
”Bugün İSKİ Genel Müdürlüğü’nde çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıya İSKİ Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Şafak Başa, İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Kemal Aydın ve Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak katıldı. Görüşmemizde Akçakoca arıtması üzerine detaylı değerlendirmelerde bulunuldu.

Yarın, belediyemizin kanalizasyon altyapısı ve atık su arıtma tesisini incelemek üzere uzman ekipler gönderilecek. Gerekli tespitlerin ardından genel merkeze detaylı bir rapor sunulacak ve eksiklerimizin giderilmesi için tam destek sağlanacak.

Başta İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere, İSKİ Genel Müdürümüze ve Mahalli İdareler Koordinatörümüze verdikleri büyük destek için içten teşekkürlerimi sunuyorum. Akçakoca’nın menfaatleri için her zaman her kapıyı aşındırmaya kararlıyım. #AkçakocaParlasınDiye çalışıyoruz.

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ