DOLAR 34,2082 0.2%
EURO 37,1451 0%
ALTIN 2.967,520,46
BIST 9.002,340,52%
BITCOIN 23121510,05%
Düzce
12°

HAFİF YAĞMUR

05:47

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA TERMİNALİNE GELEN TATİLCİLER DERT YANIYOR
2224 okunma

AKÇAKOCA TERMİNALİNE GELEN TATİLCİLER DERT YANIYOR

ABONE OL
20/06/2024 12:12
AKÇAKOCA TERMİNALİNE GELEN TATİLCİLER DERT YANIYOR
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayram tatillerini geçirmek için Akçakoca’tı tercih eden tatilciler, terminalde yaşadıkları sorunları dile getirerek çözüm üretilmesini talep ettiler.

Bölgenin en güzel otobüs terminallerinden biri olan Akçakoca terminaline inen turistler, ilk olarak su alabilecekleri bir kafe ya da büfenin olmamasından yakındılar.

Akçakoca’nın farklı noktalarını gezebilmek adına bilgi almak isteyen tatilciler, muhatap olacakları bir görevliyi bulamamaktan da şikayetçiler.

Her terminalde mutlaka bulunan zabıta görev noktasının bu bayramda olmaması ve görevli zabıtanın bulunmaması tatilciler kadar yazıhane işletmecilerinin de şikayet ettiği konuların başında geldi.

Terminal yapılırken eklentisine kurulan büyük kafeteryanın kapatılarak terminal giriş çıkış kapısının önüne kondurulan sözde büfenin de kapalı olması tatilcilerin mağduriyetlerini artırdı.

Mevcut yeri nedeniyle zaten ucube görünümüne sahip olan büfenin kaldırılarak eski büyük kafeteryanın açık tutulması, en başından beri vatandaşlar ve terminal esnafının dile getirdiği bir sorundu. Bu sorunun da giderilmesiyle terminal girişinin daha ferah bir hale geleceği ifade edilmekte.

Terminale inen ya da buradan başka yere gitmek isteyen yolcuların bir şişe suyu ya da tostu alacakları bir işletmeyi bulamamaları kadar, danışabilecekleri bir zabıta görevlisini de bayramda görememeleri, Akçakoca belediyesinin acilen çözmesi gereken bir konu olarak bayrama damgasını vurdu.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ