DOLAR 32,5808 0.28%
EURO 35,0064 0.08%
ALTIN 2.462,951,11
BIST 9.893,131,81%
BITCOIN 21040421,28%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ak Parti’nin Döngelli ve Çiçekpınar köylerine yaptığı ziyarette Başkan Özlü de yer aldı
  • Akçakoca Gazetesi
  • SİYASET
  • Ak Parti’nin Döngelli ve Çiçekpınar köylerine yaptığı ziyarette Başkan Özlü de yer aldı
2938 okunma

Ak Parti’nin Döngelli ve Çiçekpınar köylerine yaptığı ziyarette Başkan Özlü de yer aldı

ABONE OL
10/06/2022 11:08
Ak Parti’nin Döngelli ve Çiçekpınar köylerine yaptığı ziyarette Başkan Özlü de yer aldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca ilçe yönetiminin köylere yaptığı ziyaretlerin son durağı Çiçekpıner ve Döngelli köyleri oldu. Bu ziyaretlerinde kendilerine eşlik eden isim ise Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü oldu. 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Ak Parti Akçakoca ilçe yönetiminin faaliyetlerine destek vermek amacıyla akşam saatlerinde Akçakoca’ya geldi. Döngelli ve Çiçekpınar köylerine giden Özlü, burada vatandaşlarla hasbihal etti.

İki köye yapılan ziyaretle ilgili paylaşım yapan Başkan Özlü, “Karadeniz’in incisi Akçakoca ilçemizin Döngelli ve Çiçekpınar köyündeyiz. Kıymetli hemşehrilerimle, Akçakoca’mızda olmaktan mutluluk duyuyor, buradan Akçakoca’mızın güzel insanlarına selam ve muhabbetlerimi sunuyorum “ dedi.

Ak Parti Akçakoca ilçe başkanlığının yaptığı köy gezilerine Faruk Özlü konuk olarak eşlik ederken, partinin ilçe yönetim kurulu Üyeleri, Kadın kolları, Gençlik Kolları, İl Genel meclisi ve Belediye meclisinden üyeler katıldı.

Köy ziyaretleriyle ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu şu ifadeleri kullandı:

”Bu akşamki Döngelli ve Çiçekpınar köy programlarımıza Düzce Belediye Başkanımız Sn.Faruk özlü bizi kırmayarak katılmış ve vatandaşlarımızın birlikte dertlerini sorunlarını dinleyip hasbihal etmiştir. Sn. Bakanımıza bizi kırmayıp vakit ayırdığı İçin köy halkı ve teşkilatımız adına çok teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.