DOLAR 32,5942 0.35%
EURO 34,8094 0.17%
ALTIN 2.507,180,93
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21025882,15%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kocaali, Karasu ve Ferizli’de Akşener’e büyük ilgi!..
3101 okunma

Kocaali, Karasu ve Ferizli’de Akşener’e büyük ilgi!..

ABONE OL
10/06/2022 10:06
Kocaali, Karasu ve Ferizli’de Akşener’e büyük ilgi!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapmak amacıyla şehrimize geldi. Kuzey ilçelerini gezecek olan Akşener ilk ziyaretini Kocaali’ye yaptı. Yoğun kalabalık tarafından karşılanan Akşener, meydanda vatandaşlara seslendi.

“BİZ HAZIRIZ”

Genel Başkan Akşener; “Muhalefet görevimizi bize veren milletimizin verdiği görevi yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Sizin sesiniz olmaya, milletin avukatı olma görevini yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. İktidar partilerini ise, onların görevi size hizmet etmek. Dolayısıyla sizin sesinizi olur ki duymazlar, duyabilmeleri için gerekeni yapıyor ve çözüm önerilerimizle birlikte milletimizin dertlerini çözmeleri için onları zorluyoruz. Çözdüler mi? Hayır. Duyuyorlar mı? Hayır. Ama biz hazırız. Az kaldı. Allah’ın izni, sizin teveccühünüzle bütün dertleri çözeceğimiz günlere az kaldı.” İfadelerine yer verdi. Akşener, Kocaali ilçesinde esnafı ziyaret etti. Vatandaşlara hitap eden Akşener, dinlemeyenlere vatandaşın derdini anlatmayı, seslerini duyurmayı başardıklarını söyledi. Akşener, üreticinin, çiftçinin, köylünün derdini kendilerinden dinlediklerini, çözümleriyle kamuoyunun gündemine getirdiklerini ifade etti.

“SURİYELİLER NE OLACAK?”

Bir vatandaşın, “Suriyeliler ne olacak?” sorusuna Akşener, “Gidecekler.” cevabını verdi. Seçmenin, siyasiler için velinimet olması gerektiğini dile getiren Akşener, şunları kaydetti: “Sizinle bir üzüntümü paylaşacağım. Ankara milletvekilimiz Halil İbrahim Oral, Youtube kanalında konuşma yaptı. Tevil etmeye çalışmayacağım. Ben başkalarının yaptığını, bizlerin yapmasını kesinlikle tasvip etmiyorum. Alevilik üzerinden yapılan her türlü tarifi, kim için olursa olsun şiddetle reddediyorum. Sayın Kılıçdaroğlu başta olmak üzere üzülen her bir kardeşimden İYİ Parti Genel Başkanı olarak özür diliyorum. Bizim gibi ailelerin her birinin evinde mutlaka Ali, Hüseyin, Hasan vardır. Ali merttir, cesurdur. Ali zor zamanımızda ‘Medet ya Ali’ dediğimiz bir büyüğümüzdür. Dolayısıyla Hazreti Ali’yi sevenlerin, inananların üzülmesine, incinmesine müsaade etmeyeceğim gibi onların üzülmesine, incinmesine çok üzüldüğümü ifade ediyor ve tekrar Sayın Kılıçdaroğlu başta olmak üzere her bir kardeşimden ayrı ayrı özür diliyorum.”

KADINLARDAN YOĞUN KATILIM

Genel başkan Akşener ardından Karasu ve Ferizli ilçelerine geçerek buradaki vatandaşlarla bir araya gelecek. Öte yandan Akşener’in esnaf ve vatandaş ziyaretine kadınların yoğun katılım gösterdiği dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.