DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22425881,08%
Düzce
22°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ’NİN ADAY ADAYLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI
1461 okunma

AK PARTİ’NİN ADAY ADAYLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI

ABONE OL
07/12/2023 11:35
AK PARTİ’NİN ADAY ADAYLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti’nin belediye başkan adaylığına talip 6 ismi, ilçe başkanı Burhan İşleyen’in davetiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aday adayları, kahvaltı sonrasında basın mensuplarına birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ak Partili adayların basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltının ardından bir açıklama yapan ilçe başkanı Burhan İşleyen, ”ilçe başkanları nasıl ki yanlarındaki teşkilat ile birlikte bir anlam ifade ediyorlarsa, aday adayları da içlerinden herhangi birinin adaylığı durumunda kendisine destek olup partisinin adayının yanında duruyor iseler bir güç oluşur. Ak Partinin misyon ve vizyonu bu temel prensip üzerine kuruludur ve 25 yıllık güvenin ve başarının anahtarı da budur” dedi.

Ak Parti’nin belediye başkanlığına aday adaylığı müracaatı yapan isimler, Esvet Sarıoğlu, Özkan Öztürk, Ali Uzun, Osman Cumur, Sefa Çakır ve Sevda Bıçakçı Bal da sohbet esnasında yaptıkları değerlendirmelerde birlik ve beraberliğin önemi üzerine sözler sarf ettiler.

Aday adayları arasında oluşan birlik havasının Ak Parti’nin Akçakoca Belediyesini kazanmada oldukça önemli bir faktör olduğunu belirten Öncü RTV genel yayın yönetmeni Sadullah Ünsal ise, ”görünen o ki gerek aksiyon gerekse farkındalık anlamında siyasi partiler arasında en yoğun hareketlilik Ak Parti’de yaşanıyor. İktidar partisi olmanın da doğal bir sonucu olarak görüyorum bu durumu. İlçe teşkilatının aday adayları ile birlikte basın mensuplarıyla bir toplantı düzenlemiş olması seçimler öncesinde olumlu bir adımdır. Basın ve siyaset dünyasının yakınlaşmasının daha da ilerletilmesinin göstergesi olan bu toplantıya yaptıkları davet nedeniyle Ak Parti ilçe başkanlığına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.