DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22386100,48%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA MUSTAFA YILDIZ’I BAĞRINA BASTI
2499 okunma

AKÇAKOCA MUSTAFA YILDIZ’I BAĞRINA BASTI

ABONE OL
03/12/2023 12:38
AKÇAKOCA MUSTAFA YILDIZ’I BAĞRINA BASTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Yukarı Mahalle Tarihi Pazarı’nda Mustafa Yıldız rüzgarı esti. Büyük bir sevgi ile karşılaşan Yıldız ve ekibi kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olurken, vatandaşların istek ve taleplerini de yerinde inceleyerek notlar aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan aday adayı Mustafa Yıldız ve ekibi sahaya indi. Tarihi Yukarı Mahalle Pazarında; çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Yıldız ve ekibi vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı.

TURİSTLER MUSTAFA YILDIZ’DAN SÖZ İSTEDİ

Aday adaylığının ilk gününde sahada oldukça büyük bir olumlu etki bırakan Yıldız’a ilgi gösteren sadece Akçakocalı vatandaşlar değildi. Güzel havayı fırsat bilerek Akçakoca’yı ziyaret eden turistler de Yıldız’a istek ve taleplerini sıraladılar.

Önümüzdeki dönem için Yıldız’dan başkanlık sözü isteyen misafirler, Akçakoca’nın çok güzel bir ilçe olduğunu ve bir öğretmenin ellerinde hak ettiği değeri bulabileceğini ifade ettiler.

GİTTİĞİ HER YERDE YA ÖĞRENCİLERİ VAR YA DA VELİLERİ

Mustafa Yıldız, çalışmalarının ilk gününde ziyaret ettikleri her yerde öğrencileri ve öğrencilerinin velileri ile karşılaştı. Devasa bir gönüllü ordusu sözü alan Yıldız, her zaman olduğu gibi belediye başkanı olduktan sonrada öğrencilerinin her zaman yanında olacağını dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.