DOLAR 32,5840 0.32%
EURO 34,8287 0.22%
ALTIN 2.514,151,21
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20895361,13%
Düzce
14°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Keşir, Akçakoca’da incelemelerde bulundu…
2099 okunma

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Keşir, Akçakoca’da incelemelerde bulundu…

ABONE OL
11/06/2022 10:04
Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Keşir, Akçakoca’da incelemelerde bulundu…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca’da temas ve bir dizi incelemede bulundu.

 

Beraberinde il sağlık müdürü olduğu halde geldiği Akçakoca Kaymakam Mustafa Can, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Lehuza Sarıca , İGM Ü yeleri Mustafa Ezer, Sinan Cumur ve ve Partililer tarafından karşılanan  milletvekili Ayşe Keşir, Sapak mevkiinde Burhan Özdemir tarafından babası hayrına yaptırılan Orhan Özdemir Aile Sağlık Merkezi’ni ziyaret ederek ilgililerden bilgiler aldı.

Keşir, oto sanayi esnafı ile bir süre yaptığı sohbetin ardından, Akçakoca’da yapımı tamamlanan ve hizmete giren tam donanımlı İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Vilayetler Konağı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Buradan Ak Parti İlçe başkanlığına geçen ve partililerle bir süre sohbet eden Keşir, parti binasında basın mensuplarına bir açıklama yaptı. 

Keşir, yaptığı açıklamada ”Akçakoca ilçesinde yapılan yatırımları ve devam eden projeleri yerinde görmek için geldim” dedi. 

”Sağlık alanında ilçemizde ciddi yatırımlar gerçekleştirdik. Pandemi döneminde istediğimiz ziyaretleri yapamadık. Son bir yıldır verilen görev nedeniyle Türkiye genelinde  yürüttüğümüz yoğun tempo çalışma arasında  Akçakoca’daki  yatırımları da takip etme, projeleri görmek istedik. Özellikle hastane, ilçe sağlık merkezi ve aile sağlığı merkezlerini bakmak görmek istedik.” şeklinde konuşan Keşir, ”Şu anda hastanemize tomografi cihazı da geldi. Hastanenin acilinin genişletilmesi için çalışma yaptık ve genişlettik. Özellikle sağlık ve eğitim benim çok önemsediğim hizmetler. Akçakoca’da hastaneye aldığımız tomografi cihazı sayesinde bir tek hasta bile tomografi için Düzce’ye gitmiyor. Akçakoca’mızda  hastaları bu sıkıntıdan  kurtardık. Günlük 10-15 hasta günlük tomografi çektirebiliyor. Akçakoca yaz aylarında  turizm  nedeniyle  fazla yoğunluk olduğu için sağlık hizmetleri alanında önemli yatırımlar gerçekleştirdik ” dedi.

Akçakoca’ya yaptığı yardımlar ve sağladığı destekler nedeniyle  Ayşe Keşir’e teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri kendilerine katılan Belediye Başkanı OKan Yanmaz ile birlikte yapımı devam eden dalgakıran alanına gitti.

Burada başkan Yanmaz tarafından, dalgakıran yapım çalışmalarının seyriyle ilgili bilgiler vekil Keşir’e aktarıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ise Akçakoca’ya desteklerinden dolayı Keşir’e teşekkür etti.

  

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.