DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0702 -0.18%
ALTIN 2.296,300,84
BIST 9.036,872,61%
BITCOIN 22832300,63%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

533 okunma

Ağabeyi gözlerinin önünde katledildi

ABONE OL
15/03/2021 08:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Üçköprü köyünde çıkan tartışmada bir kişi arkadaşının abisini falçata ile kalbinden bıçakladı. Ağabey olay yerinde hayatını kaybederken, şahıs jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kardeşi ise ağabeyinin ardından hüngür hüngür ağladı.

  Olay Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Üçköprü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Afganistan’da ki savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen Ağabey Nur Muhammet, Kardeş Kasım Muhammet ve arkadaşı Ali Muhammedi TEM otoyolunda bir tesisin oto yıkamacısında çalışmaya başladı.

Korona virüs nedeni ile uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında evlerinde bulunan Ağabey-Kardeş ve arkadaşı henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Ali Muhammedi eline aldığı falçata ile arkadaşının ağabeyi olan Nur Muhammet’i kalbinden defalarca bıçakladı.

Kasım Muhammet, arkadaşının saldırısında araya girmeye çalışsa da başarılı olamadı. Ağabeyinin bıçaklandığını gören Kasım Muhammet durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdi.

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler Nur Muhammet’in hayatını kaybettiğini belirleyip durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri evin çevresinde güvenlik önlemleri alırken, katil zanlısı Ali Muhammedi’yi ise gözaltına aldı.

Gözlerinin önünde katledilen ağabeyinin arkasından Kasım Muhammet hüngür hüngür ağlarken, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER: E.BEKTAŞ – S.AKYOL


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.