Akçakoca Belediyesi’nin gezi teknesi Pusula Katamaran’ın eksik kalan evrak işleri bugün itibariyle tamamlanırken, Pusula Katamaran’ın artık resmen Belediye Abitaş Müdürlüğü’ne ait olduğu belgelenmiş oldu.
Teknenin resmi evrak işlerini tamamlanma üzere İzmir’e giden Abitaş Genel Müdürü Hakan Öztaş, İzmir Liman Başkanlığı’nda son resmi işlemleri yerine getirdi.
Teknenin sicil limanı olan İzmir Liman Başkanlığı’nda işlemleri yerine getiren Öztaş, geminin tüm evrak işlerinin tamamlandığını belirtirken, Pusula Katamaran’ın artık resmen Belediye’nin malı olduğunu, yasal sahibi ve işleticisinin Abitaş Müdürlüğü olduğunu, teknenin resmi olarak ”Türk Gemisi” olduğunu söyledi.
Pusula Katamaran’ın bu saatten sonra denize açılması için hiç bir engeli kalmazken, müjdeli haber Akçakocalıları sevindirdi.

3
AKÇAKOCA TERMİNALİNDE YÜZLER GÜLÜYOR: VATANDAŞ VE ESNAFTAN ‘DEĞİŞİME’ TAM NOT!
18244 kez okundu
4
HAVLUNU AL, GEL!.. BAYRAMDA AKÇAKOCA SAHİLLERİ HALKIN HİZMETİNDE
17762 kez okundu
5
ABİTAŞ’TA GÖREV DEĞİŞİMİ… DEVİR TESLİM YAPILDI
15639 kez okundu