DOLAR 32,3848 -0.12%
EURO 34,6204 -0.56%
ALTIN 2.390,65-1,81
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1953462-4,31%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

374 okunma

Akçakoca içme suyu tesisinin açılışı yapıldı

ABONE OL
11/01/2020 18:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca içme suyu arıtma tesisinin açılış töreni, kalabalık bir protokol ve vatandaş katılımıyla gerçekleşti. Açılışa, ilçe halkı ve ilçe protokolü dışından Düzce belediye başkanı Faruk Özlü, Düzce İGM başkanı Çiğdem Günal, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin ve Kaynaşlı belediye başkanı Birol Şahin katıldı. 

Saat 13.30’da tesisin yer aldığı Koçullu köyünde başlayan törende protokol mensupları birer konuşma yaptı. 

Açılış konuşmasını Akçakoca belediye Başkanı Okan Yanmaz yaparken, Yanmaz, arıtma tesisinin Akçakoca’ya kazandırılması noktasında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.

Yanmaz, konuşmasında ”babam rahmetli Hüseyin Yanmaz’ın başlattığı bayrak yarışını Nazmi Çiloğlu ve diğer belediye başkanları devam ettirdi. Sonunda da ben bu işi noktaladım” dedikten sonra, bundan sonra Akçakoca protokolünün önünde plastik su bardakları olmayacak, cam bardakta Akçakoca suları olacak” dedi.

Suyun ne kadar temiz olduğunu göstermek isteyen Yanmaz, kürsüden inmeden bir bardak suyu içti.  

 

Yanmaz’dan sonra kürsüye davet edilen eski bakan ve mevcut Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Akçakoca’nın böyle bir tesise sahip olmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Özlü’nün ardından kürsüye davet edilen isim eski milletvekili ve 2004-2009 dönemi Akçakoca Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu, Akçakoca’ya yapılan barajın ve içme suyu arıtma tesisinin ilçeye kazandırılması hikayesini anlattı.

Konuşmaların ardından ilk olarak geçmiş dönem belediye başkanlarına, daha sonra da tesisin yapılması aşamasında emekleri geçen iş çevreleri ile tesisin içinde ve etrafında bulunan köy muhtarlarına plaketler verildi. 

Etkinliğin sahne boyutu sona erdikten sonra, tesisin açılış kurdelesinin kesimine geçildi. 

 

Yapılan duaların ardından protokol üyeleri birlikte kurdeleyi kesti. 

Kurdele kesiminin ardından, hep birlikte tesis binaları gezildi.

Tesisin açılışına katılan vatandaşlara ve konuklara Akçakoca belediyesi tarafından çeşitli yiyecek ve içecekler ikram edildi. 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.