Akçakoca Belediye Meclisi’nin Kasım ayı oturumunda Belediye’ye 4 yeni otobüs alınması kararı görüşüldü.

Mart 2018’de kredi talebinde bulunan Akçakoca Belediye Meclisi’nin kredi talebinin onaylandığı belirtilirken, alınacak kredi miktarının ise 1 Milyon 720 bin lira olduğu açıklandı.
Konuyla ilgili olarak Meclis üyelerine bir konuşma yapan Başkan Yemenici, Belediye’nin otobüse ihtiyacı olduğunu, mevcut belediye otobüslerinin eskimiş olduğunu ve çok masraf çıkarttığını söyledi.
4 tane sıfır kilometre otobüs alacaklarını belirten Yemenici, artık özel halk otobüsleriyle hizmet vermeyeceklerini, özel halk otobüsü işletmecilerinin de hizmet vermek istemediklerini belirterek, tüm ulaşım hizmetlerinin belediye otobüsleriyle yerine getirileceğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak bazı meclis üyeleri de görüşlerini belirttikten sonra, yeni otobüslerin alınması ve kredi talebi için alınan karar oy çokluğuyla kabul edildi.
3
AKÇAKOCA TERMİNALİNDE YÜZLER GÜLÜYOR: VATANDAŞ VE ESNAFTAN ‘DEĞİŞİME’ TAM NOT!
18311 kez okundu
4
HAVLUNU AL, GEL!.. BAYRAMDA AKÇAKOCA SAHİLLERİ HALKIN HİZMETİNDE
17817 kez okundu
5
ABİTAŞ’TA GÖREV DEĞİŞİMİ… DEVİR TESLİM YAPILDI
15714 kez okundu