Akçakoca Doğa Sporları, İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri, her yıl olduğu gibi bu sene de ihtiyaçlı öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yaptılar.

İzcilik Kulübü’ne yardımda aracı olmaları için okul malzemeleri bırakan bazı hayırseverlerin getirdikleri malzemeleri, kendi aralarında temin ettikleri malzemelerle çoğaltan izciler, bu okul malzemelerini ihtiyaçlı öğrencilere dağıtmaya başladılar.

Okulların başlamasına sayılı günler kala, okul malzemelerini tanıdık öğretmenler aracılığıyla muhtaç öğrencilere ulaştıran izciler kulübünün lideri öğretmen Özgür Çakman, yapılan yardımların asla başkalarının bilmeyeceği bir gizlilikle yapıldığını belirtirken, hiç kimseyi rencide etmeden, sessiz sedasız yerine ulaştırdıklarını söyledi.


1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
61311 kez okundu
2
AKÇAKOCA’DA “KADIN SESLERİ” KONSERİNE YOĞUN İLGİ
17947 kez okundu
3
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
17766 kez okundu
4
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
16951 kez okundu
5
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
16367 kez okundu