Bir Köy Okulu Olmasına Karşın Yaptığı Çalışmalarla Dikkatleri Üzerine Çeken Tepeköy İlk ve Orta Okulu Fark Yaratmaya Devam Ediyor.

Geçen yıl TÜBİTAK projeleriyle ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla adından eğitim camiasında övgü ile söz ettiren okul bu yıl da “Okuyorum” projesiyle başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

Proje kapsamında okullarına kitap fuarını getirip öğrencilerin yaralanmasına sunan yöneticiler, öğrencilerin bu ay okuyacakları kitapları seçmelerine olanak tanıdılar.
Seçtikleri kitapları okuduktan sonra okul kütüphanesine bağışlayacak öğrencilere, bu şekilde toplumsal farkındalık yaratma bilinci kazandırılmak hedefleniyor.

Okul Müdürü Selma Sarıoğlu ile Müdür Yardımcıları Kadir Arslan ve Ahmet Fehmi Özveren bu ve benzeri nitelikte her ay mutlaka bir etkinlik yapılacağının altını çizdiler.

1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
59412 kez okundu
2
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
15816 kez okundu
3
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
15056 kez okundu
4
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
14414 kez okundu
5
Akçakoca’da Eğitimde Güçlü İş Birliği
12659 kez okundu