Birkaç gün önce Akçakoca Merkez camii karşısındaki parkta yer alan tarihi şahsiyetlerin heykellerinde kırılmış olan parça belediye ekipleri tarafından bulunarak yerine monte edildi.

Oaman Gazi, Akçakoca Bey ve Konuralp Beyin bir arada bulunduğu heykellerden Akçakoca beyin elinde olan topuzun kırılmış olduğunu fark eden bazı vatandaşlar ihbar hattı üzerinden haber merkezimize şikayetlerini iletmişlerdi.

Haberin yayınlanmasının ardından Belediye yetkilileri derhal olaya müdahale ettiler. Kırık parça olan topuzun Osman Gazi heykelinin ayaklarının yanında olduğunun fark edilmesi üzerine kırık parçayı bugün eski yerine monte ettiler.

Topuzun neden kırılmış olduğu bilinmemekle birlikte, çocukların heykel civarında oyun oynamalarından ya da fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların kazara kırmış olabileceğinden şüphe ediliyor.

3
HAVLUNU AL, GEL!.. BAYRAMDA AKÇAKOCA SAHİLLERİ HALKIN HİZMETİNDE
17688 kez okundu
4
ABİTAŞ’TA GÖREV DEĞİŞİMİ… DEVİR TESLİM YAPILDI
15541 kez okundu
5
ABİTAŞ, ENKAZ OLMAKTAN ÇIKARTILIP RANTABL HALE GETİRİLECEK
14828 kez okundu