Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, eşi Nilay Koyuncu Yemenici ile Esentepe ilköğretim okulunda okuyan kızları Cemre’nin okuluna giderek karne heyecanına ortak oldular.

Karnesi oldukça başarılı olan kızının sevincini paylaşan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Bir babanın en büyük mutluluğu evladının başarısını ve onun sevincini görmektir.

”En büyük isteğim evlatlarımın vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan bir birey olarak yetişmesidir. Evlatlarımız bizim geleceğimiz, her şeyimizdir.”

”Belediye olarak birinci önceliğimiz her ne kadar eğitim çalışmaları olmasa da biz bunu öncelikli görüyoruz ve imkanlarımız dahilin de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek vermeye devam edeceğiz. Öncelikli olan çocuklarımızdır ve geleceğimizdir” şeklinde ifade etti.

1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
62072 kez okundu
2
AKÇAKOCA’DA “KADIN SESLERİ” KONSERİNE YOĞUN İLGİ
18735 kez okundu
3
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
18536 kez okundu
4
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
17705 kez okundu
5
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
17139 kez okundu