Akçakoca Orhangazi Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen “Maarifin Kalbinde Ramazan – İftarda Konuşalım” temalı geleneksel iftar programı, yoğun katılım ve samimi bir atmosfer eşliğinde gerçekleştirildi. Eğitim camiasını bir araya getiren program, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha ortaya koydu.
Programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Bozkurt, kurum yöneticileri, öğretmenler ve usta öğreticiler katıldı. Eğitim ailesinin farklı kademelerinde görev yapan isimler aynı sofrada buluşarak hem Ramazan’ın bereketini paylaştı hem de dayanışma ve birlik mesajı verdi.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Programda konuşan Akçakoca Orhangazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Merve Şahin, Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren özel bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekti.
Şahin konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan ayının manevî atmosferinde birlik ve beraberliğin olduğu her yerde huzur vardır. Bu mübarek ay, toplumsal değerlerimizin ve köklü geleneklerimizin daha da kuvvetlendiği bir dönemdir. Bu sofralarda kurulan gönül bağlarının daim olmasını temenni ediyorum.”
GELENEKLER YAŞATILIYOR
İftar programı boyunca katılımcılar Ramazan’ın manevi iklimini birlikte yaşarken, eğitim camiası arasındaki dayanışma ve iletişimin güçlenmesi açısından da anlamlı bir buluşma gerçekleşti.
Akçakoca Orhangazi Halk Eğitimi Merkezi, gelenekten geleceğe uzanan eğitim anlayışıyla 7’den 70’e toplumun her kesimine dokunmaya, kültürel ve sosyal değerleri yaşatmaya devam ediyor. Kurum, gerçekleştirdiği etkinlikler ve eğitim faaliyetleriyle ilçede önemli bir rol üstlenirken, vizyonunu her geçen gün daha da güçlendirmeyi sürdürüyor.
Bu anlamlı iftar programı da hem eğitim ailesinin kaynaşmasına hem de Ramazan’ın paylaşma ruhunun yaşatılmasına katkı sağlayan güzel bir buluşma olarak hafızalarda yer aldı.
.
1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
59166 kez okundu
2
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
15573 kez okundu
3
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
14821 kez okundu
4
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
14172 kez okundu
5
Akçakoca’da Eğitimde Güçlü İş Birliği
12419 kez okundu