Akçakoca’da Yeni Mahalle Bahadır Yalçın Caddesi’nde uzun süredir atıl durumda bulunan alan, mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda park alanına dönüştürülüyor.

Engelli çocuğuyla birlikte park ihtiyacını dile getiren bir annenin Belediye Başkanı Fikret Albayrak’a ilettiği mesaj sonrası yapılan değerlendirmede, bölgede park yapılmasına karar verildi. Kısa sürede projelendirilen alanda çalışmalar başlatıldı.
Yapımı süren parkta çocuk oyun grupları, güvenli zemin, oturma alanları ve engelli çocukların da rahatlıkla kullanabileceği erişilebilir tasarım yer alacak. Park, mahalle sakinlerinin güvenle vakit geçirebileceği bir sosyal yaşam alanı olacak.

Çalışmalar, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Birimi ekiplerinin koordineli ve hızlı çalışmalarıyla sürdürülüyor.
Akçakoca Belediyesi, “her mahallede park” hedefi doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni park alanlarını hayata geçirmeye devam ediyor.


.
3
AKÇAKOCA TERMİNALİNDE YÜZLER GÜLÜYOR: VATANDAŞ VE ESNAFTAN ‘DEĞİŞİME’ TAM NOT!
18230 kez okundu
4
HAVLUNU AL, GEL!.. BAYRAMDA AKÇAKOCA SAHİLLERİ HALKIN HİZMETİNDE
17750 kez okundu
5
ABİTAŞ’TA GÖREV DEĞİŞİMİ… DEVİR TESLİM YAPILDI
15622 kez okundu