DOLAR 32,3855 -0.12%
EURO 34,7206 -0.26%
ALTIN 2.401,49-1,36
BIST 10.108,020,25%
BITCOIN 1971320-2,14%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

LİMANDA OLTA BALIKÇILARINI BEKLEYEN MUHTEMEL KÖTÜ SÜRPRİZ!..
2777 okunma

LİMANDA OLTA BALIKÇILARINI BEKLEYEN MUHTEMEL KÖTÜ SÜRPRİZ!..

ABONE OL
26/10/2022 13:25
LİMANDA OLTA BALIKÇILARINI BEKLEYEN MUHTEMEL KÖTÜ SÜRPRİZ!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi tarafından liman içine yaptırılan köprünün kopan zemini tehlike saçarken, uzun zamadır onarılmayan köprü nedeniyle olta balıkçıları avlanmak için kayalık bölgeye geçemiyor.

Akçakoca belediyesi tarafından yaptırılan demirden köprü, olta balıkçılarına kolaylık sağlaması ve avcıların kayalık alanda rahatça hareket etmeleri amacıyla yapılmıştı.

Yapımının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra zemindeki demir levhalardan biri düşerken, zamanla oluşan paslanmanın etkileri de görülmeye başlandı.

Yapıldıktan sonra bakımı yapılmayan köprü adeta kaderine terk edilirken, bu işlerin sorumluluğuna sahip olması gereken belediye başkan yardımcısı Şenol Yazgan’ın da sorunla ilgilenmemesi nedeniyle, bakım çalışması için herhangi bir belediye personeli görevlendirilemedi.

Olta balıkçılarının ideal balık tutma alanı olan liman içi kayalık bölgesine erişimini sağlayan köprünün onarılmamıl olması yeni tehlikelere de davetiye çıkartır nitelikte. Keza, zemininin bir bölümü kopmuş olan köprü, muhtemel bir düşme hadisesiyle insan hayatını tehlikeye sokabilir.

Akçakoca Balıkçı Barınağı sahasında gezintiye çıkan vatandaşlar, sözkonusu köprünün fotoğrafını çekip sosyal medya hesaplarından paylaşarak tehlikeye dikkat çekerken, köprünün bakım onarım çalışması için yetkilileri göreve davet ediyorlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.