Yeni eğitim öğretim dönemine girdiğimiz şu günlerde imkanı olmayan öğrencilere yardım kampanyaları da hız kesmiyor. Akçakoca Ayazlı Mahallesi Yardımlaşma Kültür Turizm ve Eğitim Derneği geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de öğrencilere kitap desteği verecek.
Yeni basım kitapların LGS sınavına hazırlık kitapları, 9-10-11’inci sınıflar için test kitapları ve 12’nci sınıflar için üniversite hazırlık sınav kitapları olduğu öğrenildi.
Tamamı yeni basım olan kitapların bazılarının sembolik bir ücret olan 10 Tl larşılığında satılacağı, bazılarının ise öğrencilere ücretsiz verileceği öğrenildi.
Kitap dağıtım etkinliğinin 12 Eylül Pazar (yarın) saat 12.00’de Ayazlı’daki dernek binasında gerçekleşeceği öğrenilirken, dernek başkanı Gökhan Özer etkinliğe toplumda saygınlığı olan ve eğitime gönül vermiş bazı Akçakocalı yönetici ve iş insanının da davet edildiğini söyledi.
.
1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
58720 kez okundu
2
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
15115 kez okundu
3
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
14373 kez okundu
4
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
13711 kez okundu
5
Akçakoca’da Eğitimde Güçlü İş Birliği
11916 kez okundu