DOLAR 32,5611 0.05%
EURO 35,0354 0.45%
ALTIN 2.423,390,02
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2090310-3,79%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP’li Meclis Üyesi Hanife Pazvant Tetik Partisinden İstifa mı Edecek?
4678 okunma

MHP’li Meclis Üyesi Hanife Pazvant Tetik Partisinden İstifa mı Edecek?

ABONE OL
05/08/2021 10:34
MHP’li Meclis Üyesi Hanife Pazvant Tetik Partisinden İstifa mı Edecek?
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’ya yapılma kararı alınan aquaparkın yqpılması için gerekli olan Meclis oylamasında yapım kararı 2 CHP’li meclis üyesi, 1 MHP ‘li ve 1 bağımsız meclis  üyesinin muhalefetine rağmen oy çokluğuyla kabul edildi.

Belediye Meclis salonunda başlayan oylamada dikkatleri çeken ise MHP’li meclis üyesi Hanife Pazvant Tetik’in partisinin aldığı kararın aksine bir tutum almış olmasıydı.

MHP’nin grup kararına karşı aquapark projesine ‘hayır’ yönünde oy kullanan Tetik’in bu tavrı partisinden istifa mı edecek sorularını akıllara getirdi.

Daha önce de Belediye’nin bir kuruluşunda maaş alarak çalıştığı öğrenilen Tetik’in bu durumu çok konuşulmaya başlanınca meclis üyesi Tetik istifa etmek zorunda kalmıştı.

MHP’li Meclis üyesi Tetik’in meclis toplantısı öncesinde MHP meclis üyelerinin bir araya gelerek gündem maddeleri üzerine istişare yaptıkları toplantıda, kendisine aquapark konusu detaylı anlatılmasına rağmen meclis salonunda yine de hayır yönünde oy kullanması MHP’den istifa edeceği şüphelerini artırdı.

Son meclis oturumunda partisine karşı takındığı tavrın istifa öncesi bir mesaj olduğu kanaati oldukça yaygın iken meclis üyesi Tetik’in bundan sonra nasıl hareket edeceği dikkatleri şimdiden kendisinin üzerine çekmiş durumda.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.