DOLAR 32,3671 0.14%
EURO 34,9783 -0.3%
ALTIN 2.323,780,20
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22725440,89%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP İl Yönetiminden Yeni İlçe Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti
2379 okunma

MHP İl Yönetiminden Yeni İlçe Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

ABONE OL
04/08/2021 09:42
MHP İl Yönetiminden Yeni İlçe Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi İl Bakanı İlhami Caboğlu, İl Başkan Yardımcısı Çetin Sarıahmet, İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Bıyık ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Eser MHP Akçakoca İlçe Başkan İsmail Pazvant ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CABOĞLU: YÖNETİMİNE GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca Teşkilatı’nda Başkan Mustafa Özensel’in istifası ve sonrasında kurulan yönetimin görevden alınmasıyla yeniden başlayan görevlendirme süreci geçtiğimiz günlerde tamamlanmış ve İsmail Pazvant MHP Akçakoca İlçe Teşkilat başkanlığına getirilmişti.

MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı’nda 21 Haziran’da Başkan Mustafa Özensel’in istifası ve sonrasında Genel Merkez’den habersiz acele bir şekilde yeni yönetim oluşturulmuştu. MHP genel Merkezi bu yönetimi, teşkilatlanma yapısına aykırı hareket edildiği gerekçesi ile fesih edip Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’nu yeni ilçede yeni yönetimi oluşturması için görevlendirmişti.

Bu gelişmelerin ardından hata yapmak istemeyen İl Başkanı Caboğlu, ilçe yönetimine aday olmak isteyen ve rekor bir düzeyde gelen 90’a aşkın başvuruyu ekibi ile ince eleyip sık dokuyup geçtiğimiz cumartesi günü yeni yönetim listesini açıklamıştı.

Tüm yaşanan gelişmelerin ardından Başkan Caboğlu, yardımcıları ile bugün yeni yönetime ve ilçe başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. MHP Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant’a ve Yönetimine görevinde başarılar dileyen Başkan Caboğlu, “İl Başkan Yardımcım Çetin Sarıahmet, İl Başkan Yardımcım Erdoğan Bıyık ve İl Yönetim Kurulu Üyem Arslan Eser ile birlikte Akçakoca İlçe Başkanım İsmail Pazvant ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Akçakoca İlçe Teşkilatı Karar Defterini kendisine takdim ettim. Akçakoca İlçe Başkanım İsmail Pazvant’a ve Yönetimine görevinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.