DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358322,38%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeniden Refah Partisi’nin Düzce seçim aracında kadın aday ‘gölge’ olarak yer aldı
2998 okunma

Yeniden Refah Partisi’nin Düzce seçim aracında kadın aday ‘gölge’ olarak yer aldı

ABONE OL
01/05/2023 19:07
Yeniden Refah Partisi’nin Düzce seçim aracında kadın aday ‘gölge’ olarak yer aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi’nin Düzce seçim aracında kadın adayın fotoğrafının gölge şeklinde yer alması tartışmalara sebep oldu.

Seçimlerde Cumhur İttifakı’nı destekleyecek olan Yeniden Refah Partisi’nin Düzce’deki seçim arabasında, kadın Milletvekili Adayı Çiğdem Kulalı Seçkin’in fotoğrafı karartılarak verildi.

Seçim arabası üzerinde erkek milletvekili adaylarının fotoğraflarına yer verilirken kadın aday Çiğdem Kulalı Seçkin’in fotoğrafı kullanılmadı.

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Yeniden Refah Partisi Akçakoca ilçe eski başkanı ve SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı Yaşar Fil şunları söyledi:

”Son günlerde gerek sosyal medyada, gerek ulusal yayın yapan bir TV kanalında haber olarak yayınlanan, Yeniden Refah Partisi Düzce Milletveki Adaylarının tanıtım resimlerinin bulunduğu seçim aracındaki 2. sıra milletvekili adayımız Çiğdem Kulalı Seçkin hanıfendinin gölge resim olarak kullanılması, Genel Başkanımız ve Genel Merkez yetkililerinin bilgisi dahilinde bir seçim çalışması değildir. 

Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya başkanlığının tasarrufunda yapılmış bir seçim aracı, taraflı tarafsız tüm vatandaşlarımız tarafından tepkiye sebep olmuştur. Buradan tekrar belirtiyorum, bu çalışmadan Genel Başkanımız ve Genel Merkez sorumlu değildir. 

21.Yüzyılda kadınlarımızı gölge halinde görmek kimsenin hakkı değil, haddine de değildir. Düzce teşkilatımızın yapmış olduğu hata üzerine kamuoyundan özür diliyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.