DOLAR 32,4018 0.15%
EURO 35,2086 0.02%
ALTIN 2.322,820,18
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22890762,41%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

YENİ YILIN İLK BÜYÜK HİSSE DEVRİ… KOÇAK FINDIK FABRİKASI REÇBER FINDIK’A SATILDI
3689 okunma

YENİ YILIN İLK BÜYÜK HİSSE DEVRİ… KOÇAK FINDIK FABRİKASI REÇBER FINDIK’A SATILDI

ABONE OL
02/01/2022 16:58
YENİ YILIN İLK BÜYÜK HİSSE DEVRİ… KOÇAK FINDIK FABRİKASI REÇBER FINDIK’A SATILDI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca çevre bağlantı yolu üzerinde, Ketmenli kavşağına 100 metre uzaklıkta bulunan Koçak Fındık Fabrikası, ortaklarının hisse devri ile Reçber Fındık Fabrikasına dönüştü.

Fabrika ortaklarından olan Uğur Koçak, hissesinin tamamını diğer ortak olan Sevdakar Reçber’e satınca, tabela da değişerek Reçber Fındık Fabrikasına dönüştü.

2 yıldır ortak iş yapan hissedarlar, ilk günden itibaren kardeşlik hukuku çerçevesinde başarılı bir şekilde sürdürdükleri ortaklıklarını, aynı medeni ölçülerle ve birbirlerinden helallik isteyerek sonlandırdı.

Ortaklardan Uğur Koçak’ın başka sektörlerde iş ve yatırım yapacağı öğrenilirken, Sevdakar Reçber’in fabrikayı birkaç yıl daha fındık kırma fabrikası olarak çalıştırdıktan sonra, bölgenin en gelişmiş fındık entegre tesisine dönüştürmeyi planladığı öğrenildi.

Reçber Fındık Fabrikasının sahibi olan Sevdakar Reçber, hisse devri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Uğur Koçak ve ailesi ile sanki bir aileymiş gibi yakın olduklarını söylerken, sadece iş ortaklıklarıyla ilgili olarak hisse devri gerçekleştirdiklerini, iyi günde kötü günde birbirlerinin hep yanında olacaklarını, dostluklarının ebediyete kadar devam edeceğini, her şart ve durumda fikir alış verişinde bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.