DOLAR 32,6452 0.42%
EURO 34,7714 -0.04%
ALTIN 2.530,371,87
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1992222-0,51%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yataş Bedding’in Akçakoca Şubesi Kalabalık Katılımcı Eşliğinde Açıldı
5343 okunma

Yataş Bedding’in Akçakoca Şubesi Kalabalık Katılımcı Eşliğinde Açıldı

ABONE OL
01/10/2021 17:40
Yataş Bedding’in Akçakoca Şubesi Kalabalık Katılımcı Eşliğinde Açıldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Mobilya, uyku ürünleri ve aksesuar alanında Türkiye’nin en güçlü firmalarından biri olan Yataş’ın kurumsal mağazalarından biri Akçakoca’da açıldı.

Yataş’ın Akçakoca bayisinin Yeni Mahalle’deki mağazasının açılışı bugün saat 14.00’te gerçekleşirken, kapalı pazar yerinin 100 metre ilerisindeki mağaza açılışına çok sayıda kamu görevlisi ve vatandaş katıldı.

Yataş Bedding mağazasının açılışına Akçakoca kaymakamı Mustafa Can, belediye başkan yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz ABİTAŞ Genel Müdürü Hakan Öztaş,  Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, Ak Parti İl Genel Meclisi (İGM) üyesi Sinan Cumur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer ve Akçakoca Müftüsü Ahmet Kuru’nun yanı sıra kamu ve özel ssektörden temsilciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreni Müftü Kuru’nun okuduğu dua ile başlarken, birlikte okunan duaların ardından kurdele kesimine geçildi.

Protokol üyeleri ve iş yeri sahibi Murat Özdemir’in birlikte kestiği kurdele sonrasında mağazanın tüm bölümleri gezilerek ürünler hakkında bilgiler alındı.

Yataş mağazasının açılış töreninde baş misafir olan Akçakoca Kaymakam Mustafa Can da işyeri sahibine Akçakoca’ya böyle bir işletme kazandırdığı için teşekkür ederek Allah’tan bol kazançlar nasip etmesini diledi.

Konuklara çeşitli ikramların servis edildiği Yataş açılışında vatandaşlar da uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleriyle her keseye hitap eden mağazanın Akçakoca’da açılmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.